Rozchod oznámila Eliška na sociálních sítích a od té doby se odmlčela. Teď promluvila a tvrdí, že je na tom dobře. „Bylo to rozumné rozhodnutí dvou dospělých. Máme fajn vztah, jsme v kontaktu, máme společné projekty, nehroutím se," tvrdila pro web Super.cz.

„Jsem v pohodě, už je to delší dobu, není to rozhodnutí ze dne na den, že by v tom byl někdo třetí nebo se stalo něco špatného," vysvětlovala Bučková s tím, že se známým rybářem jen měli oba jiné zájmy. Podle všeho ona už by se ráda usadila a založila rodinu, ale to s Vágnerem, který jezdí kvůli rybolovu po celém světě a skoro není doma, nešlo.

VIDEO: Ještě nedávno se zdálo, že Bučková a Vágner se dočkají svatby. Místo toho ale přišel rozchod!

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková: Signály ke svatbě nedávám. Vidíme se moc málo... David Turek, Aleš Brunclík

Dvojice několikrát vyrážela i spolu, naposledy před dvěma týdny na expedici do Amazonie. Tam už ale spolu byli pravděpodobně jen jako přátelé a uzavřeli tak svůj vztah, který kdysi začal právě tam. „My jsme se opravdu rozešli jako přátelé, to není fráze," stojí si na svém Česká Miss 2008, která s bývalým partnerem ale zatím nezpřetrhala všechna pouta. „Tábor Katlováček budu pořádat spolu s Jakubem dál na Katlově, těším se na to. Není důvod končit tyto krásné projekty nebo ukončovat práci s Kubou," dodala.

I když se snaží myslet pozitivně, je jasné, že ji musí rozchod mrzet. Bolest u srdce si ale Eliška nepřipouští a zármutek se rozhodla zahnat svou oblíbenou činností - nakupováním! A to rovnou v Drážďanech. „Výlet do Drážďan si užívám na maximum. Jsem tady poprvé a rozhodně ne naposled!" pochlubila se na sociální síti kráska, kterou na cestách samozřejmě doprovází její velká opora, nejlepší kamarádka Kateřina Průšová (34).

 

Fotogalerie
111 fotografií