Maminka pětileté Aničky, jejímž otcem byl právě před dvěma měsíci zesnulý herec a producent Pomeje, je – jak známo – dýdžejka. Po návratu z Thajska, kde byla pracovně, si musela pořídit nové fotky, které bude používat v rámci propagace svých vystoupení.

„Bohužel, život jde dál. Jako máma se musím postarat o své dítě a vydělávat peníze,“ poznamenala Andrea. Poté, co její muž 26. února podlehl druhému ataku rakoviny, je neustále terčem kritiky.

„Někteří lidé mi na sociálních sítích píšou opravdu ošklivé vzkazy – jak bych se měla chovat a jak se po smrti Jirky prezentovat...“ svěřila se smutně vdova. Ještě za Jirkova života si prý myslela, že je vůči takovým věcem imunní. Opak je ale pravdou!

V těžkých chvílích má oporu ve svém svalovci, pokrývači Petru Plačkovi (37). Ve všem ji ale nepodporuje. Když třeba Andrea před časem pózovala pro pánský časopis, dvakrát nadšený z toho nebyl.

„Tyhle nové fotky se mu ale líbily. Předtím to bylo spíš tak, že se mu celkově nelíbilo, pro jaký časopis je fotím,“ vysvětlila Pomeje. Opět se vrhla naplno do práce, a dokonce zvažuje delší pobyt i s dcerou a přítelem v Thajsku, kde se jí pracovně daří.

VIDEO: Důvěrnice Pomeje (†54) poslala Andree drsný vzkaz! Ať si sáhne do svědomí...

Video
Video se připravuje ...

Andrea ať si sáhne do svědomí! Vyhodit chlapa s rakovinou? Důvěrnice Pomeje (†54) o konci jeho života. Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
89 fotografií