Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policie našla mrtvolu Aleny (†38), která zmizela o Vánocích: Její nahé tělo leželo v řece!

Autor: ital - 
14. dubna 2019
05:45

Na druhý svátek vánoční zmizela v britském městě Rotherham Slovenka Alena G. (†38). Po několikaměsíčním pátrání se podařilo vyšetřovatelům nalézt její tělo. Ležela ve vyschlém korytu řeky za hotelem, kde byla naposledy spatřena. Neměla na sobě vůbec žádné oblečení. Vyšetřovatelé v souvislosti s její vraždou zadrželi pětačtyřicetiletého muže!

Podle policie Alenu zachytily bezpečnostní kamery na druhý svátek vánoční, jak odchází z hotelu Travellers Inn okolo 19:00 v městské části Rawmarsh Hill v Rotherhamu. Naposledy byla spatřena u hotelu Fitzwilliam Arms Hotel na ulici Taylor's Lane okolo 22:30. Pak jakoby se po ní slehla zem. Na policii se obrátila vystrašená rodina, které se žena dlouhou dobu neozývala. Strážci zákona proto rozjeli pátrání. 

Po několika měsících vyšetřovatelé nalezli její tělo. Stalo se tak v úterý 9. března odpoledne právě za hotelem Fitzwilliam Arms. Žena na sobě neměla žádné šaty. Ty se teď policisté snaží vypátrat. Uveřejnili repliku trička a kalhot, jež měla Alena v den zmizení na sobě. Žádají o pomoc obyvatele města. Posmrtné ošetření neprokázalo, jak přesně Alena zemřela, proto proběhnou ještě další testy.

Detektiv Mark Oughton řekl pro BBC: „Policejní tým, který se podílí na vyšetřování od doby, co Alena zmizela, se nadále snaží zjistit, kam měla namířeno, když toho večera opustila bar. Naše myšlenky jsou s její rodinou v těchto velice těžkých časech. Jsme rozhodnuti pro ně najít odpovědi.“

Ve spojitosti se smrtí Aleny zadržela policie 45letého muže žijícího v Rotherhamu. Prozatím jej z vraždy neobvinili, jen požádali o více času na jeho výslech. Vyšetřovatelé neprozradili, zda muže z vraždy Aleny podezřívají nebo od něj chtějí pouze zjistit potřebné informace.

Monikay ( 15. dubna 2019 12:54 )

chudák zabitá, ale ta fotka? té je 38?

yourhero ( 15. dubna 2019 05:39 )

Haha, pry Slovenka U nas na Smichove se zase oznacuji za italske studenty

Ruth ( 14. dubna 2019 18:23 )

pjotri ( 14. dubna 2019 12:55 )

nika70 ( 14. dubna 2019 11:54 )

Každá šlápota musí nést riziko, že natrefí na úchyla nebo agresora. Její volba.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání