Markéta má za sebou už tři nepovedené vztahy a je matkou čtyř dětí, jen tři potomky ale má ve své péči. Do pořadu přihlásila rodinu právě ona. Její přítel je totiž obrovský puntičkář, který nesmyslně žárlí, a navíc má za sebou kriminální minulost. Pavel o sobě říká, že je horká hlava.

Druhá rodina se seznámila poměrně netradičně. Partneři si začali psát, když byli oba dva ve výkonu trestu ve vězení. Přihlášku do Výměny manželek podala Andrea, a to proto, aby si její partner uvědomil, jakou v ní má oporu. Milan byl totiž Andree dříve nevěrný.

Že má Pavel horkou hlavu, se ukázalo už v průběhu natáčení. Jeho vztah s Markétou vzal podle sociálních sítí za své už v listopadu 2018. „Tak jsem sám, už mě to věčné zklamání nebaví,“ a podle reakcí na jeho status se zdálo, že za rozpadem vztahu stála Markéta.

„Hledám normální holku. Zda jsi normální, napiš,“ snažil se rozesmutnělý Pavel zbavit samoty prostřednictvím sociální sítě, ale moc dlouho mu to nevydrželo. „Jak já si užívám tu svobodu, byt, auta, prachy a ženský. Tak to má být,“ napsal podle  televize Nova o něco později a z jeho slov je jasné, že si svobodu řádně vychutnával. Sociální síť pak ovšem prozradila, že Vánoce už strávil společně s Markétou a vypadá to tak, že napjaté vztahy se uklidnily a rodina k sobě opět našla cestu.

 

Fotogalerie
33 fotografií

VIDEO: Výměna manželek: Předčasný konec kvůli žárlivosti?

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Předčasný konec kvůli žárlivosti? TV Nova