V nekonečném seriálu si zahraje bratra Martina Zounara (51). A rozhodně nepůjde o epizodní štěk, podle informací Blesku mohl podepsat smlouvu na celý jeden rok. „Mohu potvrdit, že ztvární bratra doktora Švarce. Diváci se jistě budou ptát, jak je možné, že má Bobo Švarc takového sourozence, a já mohu slíbit, že to nebude jediným překvapením,“ řekla Blesku kreativní producentka seriálu Simona Matásková (50).

„S Martinem Zounarem fungují skvěle. Velmi hezky na něj reagují i ostatní herečtí kolegové. Natáčet začne v horizontu několika týdnů,“ prozradila Matásková.  Sám Godla se už nemůže dočkat, až na obrazovky nejsledovanější televize naskočí. „Natáčení mě baví. Pořád v tom nacházím něco nového,“ řekl Zdeněk, který se společnou fotkou s Martinem pochlubil na svém facebooku.

V měsíci by Godla mohl točit 6 až 8 dní, a pokud herci inkasují za den na place 10 až 12 tisíc korun, může jeho měsíční příjem dělat až 96 tisíc! A s takovou výplatou by se z 21 exekucí v celkové výši 915 935 korun mohl vyhrabat...

Dluhy, kam se podíváš

„O svých dluzích vím a snažím se je splácet, ale zašlo to tak daleko, že mi u dveří neustále stojí exekutor a něco mi zabavuje. Nejstrašnější na tom začíná být to, že ani nevím, kam co jde,“ svěřil se Godla. Dostal se do dluhové pasti, z níž se jen těžko hledá východisko. Neustále mu k tomu přibývají úroky z prodlení, které navyšují dlužnou částku. Z milionového dluhu by se mohl dostat.

Fotogalerie
33 fotografií