Večer začal nevinně, ale jakmile se začaly objednávat panáky všeho druhu, bylo zle. Seriálový farář v podání Cyrila Drozda (64) míru alkoholu neunesl a za stůl zapadl úplně stejně jako jeho seriálová postava. Vypadal dost společensky unaveně a jeho pohled byl nepřítomný.

Zato Dáša v podání Eriky Stárkové (34) měla energie na rozdávání. Pivo mixovala s panáky rumu, které do sebe klopila poněkud znechuceně. Po každém polknutí se jí zkřivila její prostořeká pusa. Na večírku postávala, bavila kolegy, tančila stejně, jako by na mejdanu pařila Dáša. Stihla se u toho i místním obyvatelům podepsat na tričko či se s nimi vyfotit.

Alkoholu se nezřekla ani modelka Aneta Vignerová (31), která byla na večírku jako nová přítelkyně scénáristy Petra Kolečka (34). A že měla pěkný splávek! Míchala půllitry piva s panáky zelené a vůbec se toho neštítila. Jestli se tento nový pár snaží o miminko, jak naznačovali, tak pondělní večerní potěšení snad raději měli vynechat.

Stejnou kombinaci piva a zelené do sebe s chutí klopila i moderátorka Ester Janečková (46). Ta v prvním díle ztvárnila samu sebe coby moderátorka Pošty pro tebe, kde se setkal Luďan se svým bývalým bráchou Pavlem, později sestrou Dášou.

Na večírku pařil i Čočkin alias Vladimír Škultéty (37), který od posledního dílu vstal z mrtvých, a samozřejmě nemohl chybět Franta v podání Zdeňka Godly (43). Ten ale „držel úhel" jen chvíli. Z večírku odcházel s úsměvem a našim fotoreportérům na rozloučenou zamával.

Jediný, kdo mejdan zmeškal, byl představitel hlavní postavy Luďana, tedy Martin Hofmann (40). A nepřišla ani Jitka Čvančarová (40). Oba totiž měli jiné povinnosti - on v divadle, ona děti doma.

VIDEO: Autogramiáda tvůrců seriálu Most!

Fotogalerie
78 fotografií