Herečky Jitka Čvančarová, Jana Plodková a Lucia Siposová si nazpívají znělku k novému seriálu samy! Tak se rozhodl Radek Bajgar (56), který se kromě režie celého seriálu ujal i natáčení znělky.

„Pamatuji si, že když to Radek navrhl, tak jsem počítala s tím, že to nazpívají jen holky, protože zpívají moc hezky, a já že si tam můžu občas něco brouknout. A pak přišla nabídka písně, kterou nazpíváme všechny tři,“ popisuje své počáteční rozpaky Jana Plodková a přiznává se, že na JAMU velký úspěch se zpěvem neměla. „Tenkrát jsem nezvládla ani jedny předváděčky.“

Výhodu oproti ní tak měla Jitka Čvančarová, která je ostřílená zpěvačka. Hudbu si naposlouchala v autě a pak už ve studiu jen předvedla, co dovede. „Nabídku jsme přijaly přirozeně, přišlo nám to fajn, že to budeme my, když je to celé o nás. Natáčely jsme to tak dlouho, dokud nebyl Radek Bajgar spokojený,“ říká a je přesvědčená, že se to povedlo.

„Jirka Hájek stvořil něco, co člověku vleze hned do hlavy. Myslím, že se trefil přesně. Znělka odpovídá celému seriálu, charakterům i náladě.“

Svým hlasem do mlýna přispěla i třetí vdova, Lucia Siposová. Je sice Slovenka, ale zpívat musela v češtině. „Zpívání miluju a víte, že zpívání v cizím jazyce mi jde líp?“ Lucia přiznává, že písnička je hrozně chytlavá a jen tak ji z hlavy nedostanete. „Mám ráda tenhle styl, je jako z bondovky, je to sexy.“

Celá znělka se nese v duchu té nejhlavnější části seriálu — dortu a bomby, která vdovám pomohla skoncovat s manželi. A protože herečky přispěly jen svým hlasem, tak ruce a těla musely být někoho jiného.

„Holky jsem tam nechtěl, bylo by to moc jasné. Nahradily je tak modelky, kterým se lakovaly nehty stejnou barvou, jakou měly Jitka, Jana a Lucia v seriálu,“ prozrazuje režisér Radek Bajgar, který měl jediný požadavek — že modelky musí mít hezké ruce.

O zbytek se pak postarala cukrářka, která připravila pět korpusů a krém. S hlasem to už bylo bez debat. „Věděli jsme, že všechny holky výborně zpívají. Jitka Čvančarová mimořádně výborně, tak jsme se s Jirkou Hájkem, autorem hudby, pustili do práce.“ Ze znělkové hudby se vytvořila písnička a na tu už se pak ladil text.

VIDEO: Čvančarová, Plodková a Siposová: V novém seriálu Černé vdovy zpívají, vraždí a mstí se.

Video
Video se připravuje ...

Čvančarová, Plodková a Siposová: V novém seriálu Černé vdovy zpívají, vraždí a mstí se. FTV Prima

Fotogalerie
41 fotografií