Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Devastator zaútočí na Prahu i Ostravu: Česko se konečně dočká harder styles halovek

Autor: shp, tz - 
11. února 2019
21:30

Doby, kdy museli příznivci výhradně tvrdých elektronických stylů chodit v Česku na akce, kde se hrály i jiné styly, které jim nebyly po chuti, jsou dávno pryč. S rostoucí oblibou hardstylu i hardcoru přišel Devastator, který touhy posluchačů těchto stylů ukojil. A nyní se Devastator prezentuje hned ve dvou výrazných halových akcích, které se odehrají v Praze a Ostravě.

Praha se už zanedlouho otřese v základech. Stane se tak v rámci prvního vydání halové akce Devastator Hall, kde si dají sraz všichni fanoušci harder styles. Akce se uskuteční v pátek 15. března v areálu Výstaviště v pražských Holešovicích. Půjde o první samostatnou harder styles halovou akci v České republice, která naváže na léty ověřenou Devastator stage, jež je pravidelnou součástí mnoha českých festivalů. V průběhu noci se tak představí ty největší hvězdy patřící do „škatulky“ harder styles.

Hardstyle, hardcore i frenchcore

Milovníci hardcore se mohou těšit na nejznámějšího zástupce tohoto žánru. Svoji pověstnou show za mixpultem totiž rozjede maskovaný nizozemský démon Angerfist. Neméně velkým lákadlem bude vystoupení legendárního muže v buřince s pseudonymem Dr. Peacock, který všem přítomným naservíruje pořádnou smršť šílených frenchcorových melodií. V rytmu frenchcore se ponese i energický set mladé megahvězdy Hyrule War. Chybět nebude ani světově uznávaná hardstylová dvojice Da Tweekaz z Norska nebo stále populárnější nizozemský Rejecta.   

N-Vitral se s tím nemazlí

Jednodenní hudební festival Devastator, který se 12. dubna přesune z Prahy též do Ostravy, odhalil všechny své interprety. Mezi hlavní hvězdy, které roztančí fanoušky tvrdé elektronické hudby, patří hardcorový N-Vitral, účinkující na největších světových festivalech harder styles. Mezi světové DJs se řadí i hardstylový talent Act of Rage či zástupci frenchcoru The Sickest Squad z Itálie. Ti všichni se představí v rekonstruovaném objektu Trojhalí Karolina, kde po boku dalších zahraničních i domácích DJs odstartují první halový festival harder styles v nejtvrdším městě republiky.

Rychlé tempo v Ostravě

Ani v Ostravě nebude nouze o slavná jména, která vystupují na akcích jako Dominator, Masters of Hardcore, DefQon.1 nebo Decibel. Vedle hvězd světového formátu N-Vitral, Act of Rage a v České republice dobře známých The Sickest Squad se objeví i zástupci undergroundového tekna respektive hardtekna Narkotek full crew a Floxytek, či frenchcorový producent Sirio, které doplní italsko-česká kombinace v podání Bit Reactors vs. Hungry Beats.

Československý support

Mezi doplňujícími, ne však vedlejšími DJs je Hatom ze Slovenska, jehož track zazněl na největším hardstylovém festivalu na světě DefQon.1. Místní ostravské barvy pak hájí George Crusher a mladý energický Korty, který bude úvodním DJem tohoto večera. Pořadatelé kromě krásného prostředí a hudebního zážitku slibují unikátní vzhled hlavního podia, bary s přátelskými cenami a možnost odpočinku v relaxačních zónách.

Oficiální facebook Devastator Hall v Praze

Oficiální facebook Devastator Hall v Ostravě

Zobrazit celou diskusi