Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Report: Blonďatá hvězda hardcoru Korsakoff to pořádně rozjela v Praze

Korsakoff jako vždy válela.
Korsakoff jako vždy válela.  (Autor: IMI Dance)
Autor: shp - 
28. října 2018
12:25

Páteční noc se nesla v rytmu tvrdých kopáků a líbivých melodií. Do Prahy totiž přiletěla slavná hardcore DJka Korsakoff. Hudebnice nerozlučně spjatá s párty jako Masters of Hardcore nebo Dominator všem předvedla, proč zaslouženě patří k největším hvězdám scény.

Do klubu Storm jsem dorazil kolem 23 hodiny. To zrovna začínal svůj raw hardstyle set George Crusher. Toho pak později za mixpultem vystřídal Fixed Gear, který zrychlil a přitvrdil, jelikož se z hardstylu hezky přešlo na hardcore.

Než začala hrát Korsakoff, měl jsem možnost s ní prohodit několik slov. Občanským jménem Lindsay van der Eng je velmi milá a příjemná paní. Sláva jí rozhodně nestoupla do hlavy a nad jejími vtípky jsem se od srdce zasmál.

Její set byla klasika, která nezklame. Hrála převážně melodický mainstream hardcore, který je pro ni tolik typický. Své vystoupení odstartovala vlastním trackem Korsakoff - Warriors. A všichni na parketu začali rázem pařit.

Zazněly i další songy, které často hraje, jako Bass-d & King Matthew - Like A Dream (Re-Style Edit) nebo Luminite - Macarena Deathmatch (Re-Style Remix). Já jsem byl nejvíc nadšený z Darren Styles - Switch (ID/Korsakoff Remix).

Na tuhle pecku jsem si pěkně zadupal. Kdo neměl po Korsakoff dost, dostal ještě náklep od slovenského DJe Roba2Speeda, domácích Hungry Beats a Geeze. Party nemůžu nic vytknout, jenom hardcoreheads mohlo dorazit více.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi