Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Terezu u soudu čekal podraz! Plakala, pak ale mohla mluvit s milovanou osobou

Autor: dce, ČTK - 
4. ledna 2019
05:01

Po Novém roce se Tereza H. (22) opět vydala k pákistánskému soudu. Před pár dny dostala zdrcující zprávu - vyměnili jí soudce. A ve čtvrtek se situace opakovala! Terezu její nezáviděníhodná situace tentokrát už přivedla k slzám. Sama nechápe, proč k výměně došlo.

Terezu čekalo první stání od Vánoc hned 3. ledna. Už předem ale bylo známo, že půjde pouze o zapsání docházky a případ se nebude projednávat. I tak ale Terezu neuvěřitelně zklamali. Opět jí totiž změnili soudce, respektive soudkyni.

Opakuje se situace z 1. ledna, kdy se objevila zpráva, že jejího stávajícího soudce nahradí žena. Údajně z důvodu změny ve vedení soudu. Jenže ve čtvrtek přišla další změna - Tereze byla přidělena další nová soudkyně.

"Stávající soudce byl přeložen do města Khárián," uvedl mluvčí Ministerstva zahraničních věcí Robert Řehák a dodal, že soud byl odročen na 8. ledna.

Mladou Češku to hodně vzalo. U soudu plakala a ptala se: "Proč mi zase změnili soudce?" Byla úplně zoufalá. Mohla ovšem hovořit se svým tatínkem a říct mu, co je nového. "Doufám, že ty další Vánoce už oslavím s tátou," svěřila se novinářům.

Její právník médiím řekl, že změnou soudkyně se celý případ prodlouží asi o měsíc. Tvrdil ale, že dělá, co může, aby vše urychlil. Terezu už by totiž měl čekat jen rozsudek!

Češka byla na pákistánském letišti zadržena s 9 kilogramy heroinu v lednu loňského roku. Ve vazební věznici tak strávila již téměř rok. Co přinese ženská soudkyně do dramatu Češky, se teprve uvidí. 

Podpora zkorumpovanému politikovi

Podle pákistánského serveru Urdu Point Češka vyjádřila podporu nedávno uvězněnému pákistánskému expremiérovi Navázu Šarífovi, který byl koncem prosince odsouzen na sedm let vězení za korupci, následně zatčen a převezen do věznice. "Také se dostal do vězení na sedm let," prohlásila údajně Tereza H. Dále vyjádřila naději, že se domůže spravedlnosti poté, co do čela nejvyššího soudu Pákistánu koncem ledna usedne nový předseda Ásif Sajíd Chósa.

Pákistánský server se také pozastavuje nad nedávnou změnou výpovědi Češky, která v prosinci uvedla, že přijela do Pákistánu studovat islám a že žádné drogy nevezla. Přitom prý původně přiznala, že pašovala heroin do Spojených arabských emirátů. Ironicky poznamenává, že se Češka v pákistánském vězení naučila nejen chodit zahalená, ale také jak udělat otočku ve svých tvrzeních podobně jako tamní politici.

Česká modelka podle serveru nadále požaduje, aby jí pákistánští celníci vydali zpět zabavené boty. Právě v nich byly podle dřívějších informací pákistánských úřadů ukryty drogy v hodnotě 15 milionů pákistánských rupií (2,77 milionu Kč).

George Kenneth ( 11. ledna 2019 03:57 )

Všimněte si všem .. Potřebujete financování? Potřebujete půjčku pro vaše podnikání nebo osobní potřeby? Nabízíme všechny druhy půjček jednotlivcům nebo firmě bez ohledu na vaše stávající kreditní skóre. Pro další informace nás neváhejte kontaktovat pro další informace zkusit a váš život nezůstane finančně stejný :: kontaktujte nás emailem: georgekennethloaninvestment@gmail.com Nabízíme také následující druhy úvěrů Osobní půjčky (garantované a nezajištěné) Komerční úvěry (pojištění a nezajištěné) Úvěry pro velké společnosti. Konsolidační úvěr - program financování s nízkou nebo nulovou měnou k dispozici ve výši 3%. POŽADOVANÉ PRVNÍ INFORMACE: Kompletní jména: Země: Stát: Umístění: Stáří: Sex: Kontaktní telefonní čísla: Požadovaná částka: Doba trvání úvěru: Obsazení: Stav: Účel úvěru: Děkuji vám a Bůh vám žehná. kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: georgekennethloaninvestment@gmail.com

bobcerv ( 6. ledna 2019 01:18 )

Mě taky ne. Je to jebka

antismejd ( 5. ledna 2019 14:20 )

Kriste Pane,dejde už z tou neskutečně vylízanou šlápotou pokoj!!! Už se to fakt nedá o této náně číst!!!!!!

montevideo ( 5. ledna 2019 09:07 )

Nejsi. Mně jí také není líto. Proč by mi mělo být líto nějaké sebestředné kriminálnice, která si myslí, že když našpulí kačeří tlamu, všechno jí projde?

pepisek1 ( 5. ledna 2019 00:14 )

Ještě bych ti chtěl Terezko říct že s tebou soucítím. Přiznám se ti, jsem tvůj velký ctitel a příznivec ale nikoliv však nápadník. Myslím na tebe Beruško. Jsem sice autista ale i tak umím vnímat věci o kterých mnozí zde a mnohde jinde diskutující nemají ani ponětí...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání