Zdá se, že dva filmy s »četařkou Babinčákovou« Vondráčkové nestačí, a tak si hlavní roli zahrála i v dalším snímku, který bude mít v kinech premiéru již v lednu 2019. Jedná se o krátkometrážní festivalový film Mimo objektiv (původní název Beyond Her Len), jenž natočila Tereza Hirsch, režisérka úspěšného filmu The Guilt List neboli Seznam viníků.

Blondýnka, která žije v Kanadě a právě se rozvádí s manželem Plekancem, v něm ztvární pro ni nepříliš typickou roli válečné fotografky Alex. Ta se v ději vrací do Prahy po traumatické cestě do Iráku, snaží se vyrovnat se vzpomínkami, ale stále nemůže zapomenout na místního chlapce Aliho. Čeká ji tak rozhodování, zda překonat strach a vrátit se k riskantní práci, nebo se věnovat spíše rodinnému životu. Alex i její osudy jsou přitom inspirovány skutečnou osobností - českou válečnou fotografkou a novinářkou Janou Andert.

„Viděla jsem v televizi rozhovor s Janou, která strávila rok a půl v Mosulu a natočila o svém zážitku dokument. Její příběh mi připadal fascinující a inspirativní,“ cituje web Super.cz režisérku Terezu Hirsch, která dlouhodobě žije v Americe. Spolupráci s ní si prý Lucie nemůže vynachválit. „Pracovat na projektu s Terezou byla radost. Je to osobnost a ví přesně, co chce, což je u režisérů alfa omega.“

„Líbí se mi, jakým způsobem zpracovává příběhy zajímavých a komplexních ženských postav. Tomu ve filmovém průmyslu moc fandím. A navíc hrát žijící postavu je výzva i závazek,“ pochvalovala si projekt zpěvačka a herečka.

Ta teď jistě doufá, že bude mít projekt úspěch, protože jinak už by to v jejím případě zavánělo pořádnou smůlou. Vždyť nedávno si odbyla premiéru její romantická komedie Dokonalý polibek (Perfect Kiss), v níž ztvárnila hlavní roli pod taktovkou režisérky Martiny Adamcové (52). Ovšem u nás snímek v kinech propadl a podle všeho to nebylo o moc lepší ani v Kanadě.

Přesto spolu dámy točí další snímek s názvem Hotel Limbo, který je podle prvních informací o ději ‚vykrádačkou‘ slavného prvorepublikového snímku Hotel Modrá hvězda. Ovšem dle ukázek to vypadá, že se jedná o podobný typ ztřeštěné komedie jako Dokonalý polibek. A tak se podle všeho schyluje k dalšímu propadáku.

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

 

Fotogalerie
80 fotografií