Herečka a zpěvačka, která nyní řeší hlavně problémy v osobní rovině kvůli rozvodu s manželem Tomášem Plekancem (36), už v Kanadě natočila pod vedením režisérky Martiny Adamcové (52) jeden film s názvem The Perfect Kiss (Dokonalý polibek). Romantická komedie byla u nás stažena z kin a někteří lidé o ní mluví jako o jednom z nejhorších filmů vůbec. 

I tak ale podobný tým v současnosti pracuje na dalším 'zaručeném trháku', o kterém již nyní na povrch vyplouvají zvláštní zvěsti. „Myslím, že to v kinech bude mít velký úspěch. Vychází z Hotelu Modrá hvězda. Devadesát nebo osmdesát procent je z něj. Hodně věcí je tam podobných nebo totožných se scénářem Modré hvězdy,“ prozradil webu Extra.cz František Vondráček, který je blízkým spolupracovníkem Lucie a kromě toho vlastní i většinu práv k filmu Hotel Limbo.

„Myslíme si, že to byl výborný film, tak se to nedá zkazit. Scénář je samozřejmě napasovaný na Kanadu a zdědění hotelu tam. A taky je to umístěné do jiné doby. Je to i napínavé,“ vysvětloval  Vondráček rozdíly mezi filmem pro pamětníky a jeho novější verzí, k níž už dokonce vznikl i trailer.

Přitom původní zvěsti o snímku slibovaly něco úplně jiného, původní název zněl Lost in Limbo (Ztracen/a v Limbu) a děj se měl točit kolem záchrany zvířat. Jenže z toho sešlo, pravděpodobně po zásahu producenta, který by byl nerad, aby další film skončil tak bídně jako již zmíněný Dokonalý polibek. „U toho jsem upřímně řečeno usnul. Nikdy bych do něj finančně nešel. Je tam slabý a nevěrohodný scénář i výkony herců, třeba těch rodičů. Ale sama Lucka byla dobrá," zhodnotil dokonce pro Extra.cz film četařky Babinčákové s tím, že tentokrát bude mít snímek s Vondráčkovou v hlavní roli určitě úspěch. Zda má pravdu, nebo se bude Nataša Gollová spíš otáčet v hrobě, ukáže až čas. 

VIDEO: Kanadský film rozvádějící se Vondráčkové Perfect Kiss: Lucie na premiéru ani nedorazila!

Video
Video se připravuje ...

Kanadský film rozvádějící se Vondráčkové přichází do Čech: Lucie na premiéru nedorazí!  Mirus FD

 

VIDEO: Plekanec před novináři: Studuju kanadské právo! Kvůli rozvodu s Vondráčkovou

Video
Video se připravuje ...

Plekanec před novináři: Studuju kanadské právo! Kvůli rozvodu s Vondráčkovou Lukáš Červený

 

Fotogalerie
88 fotografií