Ještě nedávno sdílel nesourodý pár na sociálních sítích video, na kterém se v noci vášnivě líbali v kuchyni. Jenže zdánlivá idylka už je podle všeho pryč a přišla opět krize. A podle všeho je důvodem velký věkový rozdíl.

Podle přátel Borkovce dělá mezi ním a Knechtovou zle, že si mladíček užívá života a holduje alkoholu. „Kataríně se zkrátka nelíbí, že Petr paří a na její vkus hodně pije,“ uvedl pro Extra.cz jeden kamarád mladého zpěváka.

On sám to částečně potvrzuje. „Možná mám vážně problémy s alkoholem,“ posteskl si Petr, který se proslavil účastí v SuperStar, kde se dostal až do finále. Není divu, že si teď vychutnává nabytou popularitu, chodí na večírky a rád se i napije a pobaví s kamarády. V jeho věku nic moc neobvyklého.

VIDEO: Borkovec promluvil o první rozchodu s Katarínou: Jak to snášel?
 

Video
Video se připravuje ...

O 19 let mladší exmilenec Kataríny Knechtové těžce nese rozchod! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Jenže Katarína, která ve stejné soutěži působila jako porotkyně, už asi těsně před čtyřicítkou, nemá pro takové řádění moc pochopení. Sama už si tím zřejmě prošla, a jak kdysi přiznala slovenskému TopStaru, v mládí kromě cigaret a chlastu vyzkoušela i drogy. „Marihuanu. A to ostatní radši nebudu jmenovat, aby moje máma nedostala infarkt."

Teď už se ale na to období dívá jinýma očima. „Zkoušet drogy by člověk neměl, protože potom nikdy neví, zda se to vrátí zpátky," varovala Slovenka, která už by si asi po svém boku představovala někoho podobně vyzrálého. Jenže k Petrovi očividně stále něco cítí, jinak by mu před časem nedávala druhou šanci po jejich rozchodu. Zda se dvojici podaří jejich problémy vyřešit, nebo se jejich pauza promění v definitivní konec, ukáže až čas.

Fotogalerie
54 fotografií