Na Instagramu se sexy Slovenka pochlubila snímkem s poměrně velkým těhotenským bříškem. Ovšem ne jejím. Na fotce totiž hladí břicho jiné ženě, kterou navíc líbá na tvář. „Ano, vypadáme jako lesbický pár, který čeká dítě,“ připsala Knechtová.

Vzápětí ale pobaveně dodala, že všechno je trochu jinak, než to působí. Potomka čeká její sestra. „Ale v podstatě i já jsem v očekávání s jednou z nejdůležitějších žen v mém životě,“ naznačuje brunetka, že se už teď na přírůstek do rodiny moc těší.

„Budu máma,“ tvrdila pak dokonce. „Krstná mama,“ dodala ale slovensky a odhalila tak, že až se neteř či synovec narodí, stane se jeho kmotrou. Pokud by se tak nedejbože její sestře něco stalo, musela by se o dítě postarat sama Knechtová.

Ta podle všeho zatím založit vlastní rodinu neplánuje, i když se teď možná svou sestrou inspiruje. Jen těžko říct, jak by se na děti tvářil mladíček Borkovec, kterého kráska s podmanivým pohledem sbalila během porotcování v SuperStar, kde soutěžil a probojoval se až do finále. Před časem se sice rozešli, našli k sobě ale cestu zpět a poslední dobou jsou jako dvě hrdličky.

Vánoční Blesk TV magazín v prodeji už v pátek!
Autor: Blesk

VIDEO: SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící! TV Nova

 

Fotogalerie
44 fotografií