Mladíček, který na sebe v pěvecké soutěži nejprve upozornil hlavně tím, že se opil a propásl casting, se svou láskou ke starší brunetce nikdy netajil. Ona ale jejich vztah nikdy nepotvrdila, a tak nebylo jasné, zda nejde jen o platonické city z jeho strany. Na otázku, jak to mezi nimi tedy je, teď ale Petr řekl jen: „Teď už nijak."

Podle všeho se totiž nesourodá dvojice rozešla. „Chodili jsme spolu 5 měsíců. Před pár dny jsme se rozešli," prozradil pro web Extra.cz finalista SuperStar, který už dokonce z Instagramu stihl smazat všechny společné fotky s Katkou.

„Nejsem naivní, bylo mi jasné, že to nebude na celý život," povzdechl si s tím, že život se zpěvačkou byl jako na houpačce. Údajně se ani on sám tak úplně nevyznal v tom, co se mezi nimi stalo. Přesto si zřejmě ještě hýčká v srdci naději na druhou šanci. Tu totiž Knechtová údajně přiživila. „Katarína mi řekla, že když spolu máme být, tak spolu budeme," dodal Borkovec.

Ten je o 19 let mladší než sexy Slovenka, kterou si někteří pletou s americkou pornoherečkou Christy Mack (27), přesto na ni už od SuperStar pěl jen samé ódy. „Podpora, láska, důvěra, úcta, krása, upřímnost a všechny ty nádherné momenty s tebou! Jde z tebe prostě neskutečná energie, a ty oči. Jsem prostě zamilovaný. Jsi prostě úžasná!“ vyznával jí lásku prostřednictvím Instagramu. Ona ale vždy mluvila jen o kamarádství.

VIDEO: SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící! TV Nova

 

Fotogalerie
64 fotografií