Na jejich prvotní dílo bylo ale zvědavých hned 401 tisíc diváků, což v konkurenci s oblíbenou Kriminálkou Anděl na Nově, na kterou se dívalo 766 tisíc lidí, není zas tak špatný výsledek. Ano, šéfová za sebou alespoň nechala pořad Reportéři ČT, který vidělo 307 tisíc lidí.

Na premiérový díl Ano, šéfová se diváci dívali ze zvědavosti. Jak se ale zdá, podruhé už se mnozí nepodívají. Pořad je zklamal, jiné znechutil, někteří dokonce doufají, že to byl další nejapný vtípek od moderátora Kazmy.

„Chtěl jsem tomu dát šanci, než napíšu něco negativního. Absolutně nezajímavé, prvky ponechané z Ano, Šéfe!, avšak zcela trapné. Akorát se živíte na slávě původního pořadu. Dnes na to koukám naposled a to ani ne do konce,“ napsal divák.

„Tohle je ale veliký humus. Chudák Zdeněk, někam ten pořad dostal a vy jste ho během 15 minut, co jsem viděl, poslali úplně do kanálu. Pokud Zdeněk už to dělat nechtěl, tak to radši zrušte, protože tohle je nekoukatelné,“ myslí si další.

„Počítám, že první díl bude mít sledovanost ze zvědavosti, pak to půjde rapidně dolů. Za mě ještě nedošli do restaurace a už jsem říkal ty vo*e a přepl jsem to,“ píše nespokojený divák.

„Hrůza, bohužel, strašně nesympatický pár. Nemá to absolutně žádnou šťávu a ten Santa Claus se nedá poslouchat. A dívat se na ně taky nedá. Působí hrozně povrchně a hrozně namistrovaně. Už se dívat nebudu!“ rozčílil se divák u obrazovky.

„Kazmo?? Kamile? Nastrčil jsi je ty, že jo?,“ pídila se jistá divačka, zda v tomto pořadu nemá prsty moderátor Kamil Bartošek alias Kazma. „Za tím musí stát Kazma, jinak nevím,“ domníval se další.

A takových komentářů se na internetu strhly během pořadu desítky. Bohužel pro Jitku Pagana a jejího syna Santu žádné pozitivní. Snad si u diváků zvednou reputaci v druhém díle.

Pokud si pozorně prohlédneme veškeré komentáře a kritiky, dočteme se mezi řádky, že hlavní problém vidí diváci v „hereckých“ výkonech obou hlavních protagonistů. Podle diváků zejména Jitka přehrává, působí naprosto nepřirozeně. Její syn pak vypadá jako člověk, který se do pořadu tak nějak záhadně připletl, aniž by vlastně měl co říct. Ustojí oba náročné diváky? Už sledovanost druhého dílu hodně napoví…

VIDEO: První mise Pohlreichovy nástupkyně: Jak si povede?

Video
Video se připravuje ...

První mise Pohlreichovy nástupkyně: Jak si povede? FTV Prima

Fotogalerie
20 fotografií