Populární pořad Ano, šéfe!, který se začal natáčet v roce 2008 a na obrazovkách TV Prima se poprvé objevil o rok později, míří do finále. Celkem vzniklo 95 dílů Ano, Šéfe!, včetně několika návratových. Natočeno bylo přes 4 800 minut, tedy zhruba 80 hodin. V celkovém počtu 98 navštívil Zdeněk Pohlreich nejen restaurace, ale i hospody, školní jídelny, motoresty, učiliště, hotely, penziony a fotbalový klub. Kromě celé České republiky zavítal i na Slovensko, do Mnichova a Chicaga. Ochutnal přes 500 jídel.

„Natáčení mi dalo spoustu věcí. Začínal jsem s natáčením rok po otevření Café Imperial. Možná bych tehdy Ano, šéfe! sám potřeboval. Za ta léta jsem se dozvěděl spoustu věcí. O sobě, o různých lidech, o České republice. Potkal jsem lidi více nebo méně zajímavé. Ověřil jsem si, že můžu dělat něco, co jsem si nedovedl představit. Dalo mi to alternativní kariéru vedle hospody. V relativně vysokém věku mi to umožnilo prožít spoustu věcí, které bych bez toho už asi neprožil. Budu za to vždycky vděčný, byla to super příležitost,“ říká o natáčení pořadu sám hlavní protagonista Zdeněk Pohlreich.

VIDEO: V posledním Ano, šéfe! Pohlreich peče buřty: Zapít to pivem a jít do pr*ele...

Video
Video se připravuje ...

V posledním Ano, šéfe! Pohlreich peče buřty: Zapít to pivem a jít do pr*ele... FTV Prima

A kam se šéf vydá v úplně posledním díle? Historický hostinec Na Kačabce má dlouholetou historii. Už za první republiky se v něm scházeli tehdejší přední politici. V posledních letech byla putyka zrekonstruována a nyní si hledá vlastní tvář. Už nechce být jen pivní nálevnou, nicméně do nového, strohého interiéru to lidi moc netáhne. Šéf se tak v posledním premiérovém díle poprvé snaží nové moderní hospodě vtisknout punc historie, jejíž součástí majitel i personál jsou. Ať už chtějí, nebo ne.

Diváci se teď mohou těšit na nový pořad Ano, šéfová! s gastronomkou a restauratérkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem, kteří budou v pomoci neprosperujícím podnikům pokračovat. Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna.

VIDEO: Vypadněte, šéfe! Pohlreicha vyhodili z kuchyně! Arogantní srab, zlobil se Zdeněk.

Video
Video se připravuje ...

Vypadněte, šéfe! Pohlreicha vyhodili z kuchyně! Arogantní srab, zlobil se Zdeněk. FTV Prima

Fotogalerie
24 fotografií