Natočil přes devadesát dílů a postavil na nohy desítky hospod (anebo taky ne, když jim nebylo rady a pomoci...). Další adepti na záchranu ale mají smůlu. Obávaný šéfkuchař už nikomu radit nechce. A nebude!

„Nemám chuť lidem mluvit do života, stát tam s nimi jen kvůli tomu, že točíme další díl. Zhodnotil jsem to tak, že už nemám co nabídnout,“ vysvětluje Pohlreich v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN, že už další »blbé« hospody vidět nechce. Teď jeho veškerou pozornost mají tři restaurace, které mu říkají pane. Za plotnou v kuchařském rondonu ho v nich už ale nikdo neuvidí!

"Teď jsem podnikatel v gastronomii a bývalý šéfkuchař. Ale věřím, že to kuchařské srdce mám pořád, i když na dennodenní práci v kuchyni už fyzicky nemám. Fotbal taky nemůžete hrát do padesáti...“ přiznává natvrdo šéf, který tak má ve svých restauracích své šéfkuchaře.

Překvapivě mezi nimi není ani jedna žena. „Tahle práce je náročná na čas a vztahy, přináší s sebou dost stresu. A tohle všechno spoustě žen nevyhovuje. Tohle je prostě starý dobrý staromódní chlapácký prostředí,“ tvrdí Pohlreich. Už má dost »blbých« hospod.

VELKÝ ROZHOVOR SE ZDEŇKEM POHLREICHEM UŽ DNES V BLESK TV MAGAZÍNU! A K TOMU ZDARMA GRILOVACÍ KUCHAŘKA!

Grilovací kuchařka - zdarma v pátečním Blesku
Autor: Blesk

Video: Marináda na maso podle Zdeňka Pohlreicha

Video
Video se připravuje ...

Marináda na maso podle Zdeňka Pohlreicha 

Fotogalerie
35 fotografií