Televize na Facebooku pořadu Ano, šéfe! vyvěsila nabídku pro diváky, aby se zúčastnili natáčení v huntířovském motorestu U Farmáře. Při té příležitosti odhalili i dvojku, která sby měla nahradit Pohlreicha! „Přijeďte podpořit i omrknout novou dvojici záchranářů gastronomie v Česku!" objevilo se na sociální síti.

Novými hvězdami by se měla stát Češka a restauratérka Jitka Pagana, která se provdala na Sicílii, a její italský synek Santo Pagana.  „Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci i nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna,” cituje z tiskové zprávy Primy Mediář.

I když se jedná o majitele vyhlášené italské restaurace Pagana v Praze, veřejnost je nezná a z podivného párku nových moderátorů není zrovna nadšená. „Palec dolů, fuuuj," napsal v diskuzi na internetu jeden z diváků. Další zase duo přirovnal k Evě a Vaškovi. „Si děláte pr*el, ne? Na to fakt koukat nebudu," rozčílil se kdosi.

Řadě lidí se také nelíbí, že už v pořadu neuvidí Zdeňka Pohlreicha, který v něm byl za hvězdu celých devět let. „Jestli tam nebude Zdenda, tak na to nekoukám...Bez něj to nebude ono," posteskla si jedna divačka. „Kde je Zdeněk? Dají tam takové dva trouby a ten jeden neumí ani česky?" divil se další. „Bez Polreicha to prostě není ono," shodovali se další.

Prima změnila názor?

Původně přitom televize avizovala, že pořad s odchodem holohlavého kuchaře s ostrými hláškami skutečně skončí. „Ano, šéfe! bylo od začátku postavené na osobnosti Zdeňka Pohlreicha. Proto s jeho odchodem tento pořad na Primě končí. Najít za Zdeňka náhradu je v podstatě nemožné, a tak jsme se o to ani nesnažili,” vysvětloval šéf televize Marek Singer, podle kterého bude Pohlreich s Primou spolupracovat i nadále v jiném typu pořadu.

VIDEO: Pohlreich přiznal, co musí vařit podle kuchařky! Budete se divit!

Video
Video se připravuje ...

Pohlreich přiznal, co musí vařit podle kuchařky! Budete se divit! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
40 fotografií