Stávající sérii pořadu Pohlreichnatočil jako poslední s tím, že mu natáčení po deseti letech nepřinášelo nic nového. Přesto se nestačil divit!

V restauračním komplexu v pivovaře v Rožnově pod Radhoštěm, kam ho povolali do kuchyně u dětské herny, se střetl s šéfkuchařem, který pro jeho natáčení neměl pochopení. „Nemáme zájem být ve vaší show. Pro vás je to legrace, pro nás je to práce. Vy si z toho děláte šoufky,“ zastoupil kuchař cestu šéfovi, když do kuchyně nakráčel s kamerou.

Pohlreich se to nejdřív snažil brát s humorem. „Cítíš se poníženej? Se uvolni, nejde o život,“ uklidňoval ho, ale zamračený muž se nedal. „Nemám zájem s vámi vůbec komunikovat,“ prohlásil kuchař rezolutně a vykázal ho ven.

Šéf musel kapitulovat, ale na kameru upustil trochu páry. „Srabi, vole!“ soptil jako papiňák. „Tam máte pěkně nafoukaný blbce, teda... Pan šéfkuchař by si měl omejvat přirození vlažnou vodou, aby se trošku uklidnil. Drzost! Takovou aroganci jsem nezažil za devadesát dílů tohohle pořadu,“ vztekal se Pohlreich.

Jak souboj obou tvrdohlavců dopadne? Uvidíte už v pondělí na Primě.

Video: Vypadněte, šéfe! Pohlreicha vyhodili z kuchyně! Arogantní srab, zlobil se Zdeněk 

Video
Video se připravuje ...

Vypadněte, šéfe! Pohleicha vyhodili z kuchyně! Arogantní srab, zlobil se Zdeněk FTV Prima

Fotogalerie
22 fotografií

V restauračním komplexu v pivovaře v Rožnově pod Radhoštěm, kam ho povolali do kuchyně u dětské herny, se střetl s šéfkuchařem, který pro jeho natáčení neměl pochopení.