Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krásná Juliána (†22) si vzala život kvůli nevěře: Srdceryvný vzkaz bratra!

Autor: ital - 
24. října 2018
18:00

Velmi tragickou smrtí zemřela krásná Juliána (†22) ze slovenské Detvy. Mladá dívka se minulý týden v úterý vrhla pod vlak, nejspíš kvůli nevěrnému manželovi. Její smutný konec trápí nejen její blízké, ale rovněž dojal mnoho Slováků. Bratr zesnulé ženy proto poslal lidem srdceryvný vzkaz. Tragédii by se podle něj dalo předejít, kdyby jeho sestra problémy nedusila v sobě a svěřila se rodině.

Juliánin smutný bratr Erik na internetu jménem celé rodiny poděkoval všem, kteří je podpořili a projevili soustrast v nejtěžších chvílích. "Je to to nejhorší, co se skvěle fungující rodině může stát, hlavně pro rodiče je to obzvlášť těžké. Nemyslete už na to, jak Julka zemřela, ale na to, jak žila a jaká byla vždy vysmátá, plná života, šikovná a všem okolo rozdávala radost a úsměv," vzkázal Erik všem, kterým není Juliánin osud lhostejný.

Podle vyjádření Erika byla jeho sestra vždy navenek silná a neustále pozitivně naladěná, avšak uvnitř křehká a citlivá. Všechno špatné zadržovala v sobě a nedala na sobě nic znát. Pokaždé se zamilovala příliš silně. Nevěra manžela ji proto zasáhla natolik, že se rozhodla skoncovat se životem. Erik je však přesvědčený, že se všechno dalo řešit jiným způsobem.

"Vše se dalo řešit jinak, kdybychom se všechny věci, co vyplavaly na povrch, dozvěděli ještě tehdy, když se něčemu dalo zabránit a ne až teď, když je pozdě," napsal truchlící bratr.

Erik také vyzval všechny, kteří v sobě dusí jakékoliv sebemenší útrapy, aby se svěřili svým blízkým. "Vezměte si prosím jen ponaučení, že vždy je důležitá komunikace a když vás něco trápí, neduste to v sobě a snažte se to říct blízkým. Každý vám pomůže. Pokud jste dobrý člověk, dělejte druhým jen to, co chcete, aby oni dělali vám a když si už dáte nějaký závazek, tak aby to i něco znamenalo. Nejen prázdný slib," doplnil na internetu Erik. A dodal, že přestože jsou on i jeho rodina zarmoucení, jdou stále dál a jsou vděční za každou morální podporu.

msml20 ( 26. října 2018 21:22 )

.Víc už se nedá dodat. A

antitupec ( 26. října 2018 21:05 )

Opravdu bych rád věděl odkud jsi ty demente. V té osadě, kde bydlíš ty se nikdy nic nestalo? Tam jste všichni chytří, vyrovnaní, žijete v míru a lásce, že? Ale je zajímavé, jak jediným slovem dokáže někdo o sobě říct, že je bezcitný dement s nedokončenou základkou, nešťastným dětstvím, bez lásky, anonymně mistr světa, ale v reálu připosraný zbabělec.

msml20 ( 26. října 2018 19:56 )

Tak krásná žena a vzala si život kvůli zmetkovi. Bylo to určitě unáhlené jednání, dnes by to nejspíš neudělala. Moc velká škoda.

illyria ( 26. října 2018 19:42 )

Krásná byla, ale v hlavě měla maglajs...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání