Pozůstalí zveřejnili parte, v němž uvedli i detaily pohřbu. „S naším drahým Honzou se rozloučíme v pátek 9. února 2018 ve 12:00 hodin ve velké obřadní síni pardubického krematoria.“

Zarmoucená rodina přitom stále nemůže pochopit, proč si vzal Pokorný život. Nezanechal ani dopis na rozloučenou, v němž by jim vše vysvětlil. Zdroj z okolí rodiny sice prozradil, že všichni věděli o jeho problémech s alkoholem a léky, ovšem takový konec přesto nikdo z nich nečekal.

Náhlou sebevraždu z nejasných příčin ostatně rodina zmínila i v parte, které zveřejnila: „Ze života, který si uměl užít, odešel navždy bez slůvka rozloučení náš milovaný tatínek, syn, bratr a strýc Honza Pokorný – Indi Jan,“ stojí v něm.

Fotogalerie: Zemřel indián Honza z realityshow Farmář…
67 fotografií

Důvodem ale mohly být i dluhy, které Pokorný za života nasekal. Podle informací Blesku dlužil 300 tisíc korun a byl v hledáčku exekutorů. Ukazuje na to ostatně i místo, které si farmář pro svou smrt vybral. Oběsil se na stromě nedaleko ranče, o nějž již před časem přišel právě kvůli finančním problémům.

 „Byl nezkrotný, svůj, prostě originál,“ vzdává rodina hold jedné z nejvýraznějších postav primácké reality show Farmář hledá ženu. Ten nadevše miloval koně, a tak i na parte byl zachycen právě v sedle. Jeho vášeň pro jízdu na koňském hřbetě pak odráží i citát: „Stoupám do třmenu a dosedám do jiné dimenze. Je to náš svět, o kterém ostatní pěší smrtelníci nic netuší.“

VIDEO:  Sebevražda farmáře „Indiána“ (†53): Milenky pláčou, jiní odkrývají temnou minulost.

Video
Video se připravuje ...

Sebevražda farmáře „Indiána“ (†53): Milenky pláčou, jiní odkrývají temnou minulost. Blesk TV

 

Parte Honzy Indiána Pokorného
Autor: Foto: Jindřich Starý

Fotogalerie
54 fotografií