Nejdříve Anička Slováčková vynesla své pudrově růžové šaty s volánky přes hrudník na páteční premiéru Fantoma opery, kam přišla s kamarádkou. K nim si vzala šněrovací polobotky na vysokém podpatku a celkovým outfitem tak nesplnila zadaný dress code. Pořadatel totiž na pozvánku předepsal velkou večerní, což zpěvačka ignorovala.

„Včera jsme se šly s Péťou podívat na premiéru Fantoma opery. Bylo to krásné. Dneska mě čeká dlouhý den. Nejdřív vystoupení u Ústí nad Labem, potom přejezd do Náchoda. A to nemluvím o zítřejším dvojáku Krysaře,“ vyčetla Slováčková svůj náročný program přes víkend.

A skutečně. V Náchodě, kde se konalo finále soutěže Nej sestřička 2018, se objevila ve stejných šatech, ve kterých se promenádovala na červeném koberci při premiéře muzikálu den předtím. I boty měla naprosto stejné, což je pochopitelné.

Jak se zdá, pudrové šaty volného střihu si oblíbila natolik, že se jich jen tak nevzdá. Jediné, co Slováčková ten den na sobě vyměnila, byl účes. Na sobotu zvolila ležérnější a rozpustila si vlasy.   

VIDEO: Anička Slováčková: O domu v Itálii mi máma neřekla!

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková: O domu v Itálii mi máma neřekla! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
24 fotografií