V mládí byla rodačka ze Zlína úspěšnou lyžařkou, pak prostřednictvím fiktivního sňatku emigrovala z Československa do USA. Tam se seznámila s miliardářem Donaldem Trumpem. Vzala si ho v roce 1977.

Manželkou tohoto mocného muže byla pak čtrnáct let a měla s ním tři děti. První dvě, Don jr. a Ivanka, ale byly počaty navzdory tomu, že Ivana měla zavedeno hormonální nitroděložní tělísko! Podnikatelka také přiznává, že těhotentví těžce nesla, odvádělo ji totiž od práce, která ji bavila – šéfování jednoho z Trumpových hotelů.

Tyto intimity a řadu dalších Ivana odhalila ve své autobiografii příznačně nazvané Jak vychovat Trumpa. Zveřejněná tajemství se netýkají jen dětí. Ivana prozrazuje také okolnosti rozvodu s Donaldem. Herečce Marle Maples, která ji v Trumpově loži nahradila jako první, kupříkladu nemůže dodnes přijít na jméno, zatímco současná první dáma Melania jí prý nevadí.

Ivana otevřeně píše i o své slabosti pro koloušky. Všichni, kdo přišli po Trumpovi, byli totiž mladší než ona! Zatím poslední manžel Rossano Rubicondi dokonce o 28 let! Ona si z toho ovšem nic nedělá. „Co má ale dělat zralá žena, kterou přitahují mladší muži?“ táže se ve své knize.

VÍCE O IVANĚ TRUMP A JEJÍM ŽIVOTĚ ČTĚTE UŽ V PÁTEK V BLESK TV MAGAZÍNU

VIDEO: Děti Ivanky Trumpové zpívají na Floridě čínskému prezidentskému páru tradiční čínskou píseň.

Fotogalerie
19 fotografií