Teď se ale chopila pera sama Ivana Trump (68, rozená Zelníčková) a napsala knihu o tom, jakou bolest prožívala ona i děti, když si americký prezident Donald Trump ( 71) začal s jinou. Kniha, kterou vydává nakladatelství Gallery Books, se jmenuje Raising Trump (Trumpovská výchova) a vychází zítra.

Bývalá profesionální lyžařka v ní píše mj. o dětství v komunistickém Československu, ale odhalí také pikantní detaily o divoké romanci s Trumpem, se kterým vychovala tři děti – syny Donalda (39) a Erica (33) a dceru Ivanku (35). Svoji byli od roku 1977, v roce 1992 se rozvedli.

Láska na první pohled 

Už na základní škole Ivana spolužačkám slibovala: „Jednou mě bude znát celý svět.“ A i když se jí tehdy hihňaly za zády, byla to ona, kdo se smál naposled. Zlom nastal v luxusní newyorské restauraci Maxwell’s Plum. S kamarádkami modelkami zrovna čekala, až se uvolní stůl, když jí najednou někdo zaklepal na rameno.

„Přišel k nám blonďatý vysoký chlápek s modrýma očima. Řekl: Já jsem Donald Trump a vidím, že hledáte stůl. Mohu vám pomoci.“ Byla to láska na první pohled. „Byl jsem do ní blázen hned, jak jsem ji spatřil. Byla nádherná, úchvatná, prostě zosobnění elegance a ženství,“ přiznal Trump.

Nejoblíbenější ex

Při rozvodu s Trumpem vysoudila pohádkové jmění – 25 milionů dolarů, 350 tisíc dolarů měsíčně v alimentech a sídlo v Connecticutu v hodnotě 14 milionů dolarů. Přesně dle své rady: „Vezměte jeho peněženku do čistírny!“ Oba ale navzdory tomu zůstali dodnes blízkými přáteli. „Je to moje nejoblíbenější exmanželka,“ tvrdí o ní Donald Trump. A i Ivana se o současném americkém prezidentovi vyjadřuje s úctou.

Marla o Trumpovi: Nejlepší sex v životě!

Trump Ivanu zapojil do byznysu. Obchody jí šly skvěle, ale on strádal. „Stal se z ní žralok bez citů, ale já potřeboval její ženskou náruč,“ stěžoval si. Do života mu tehdy vstoupila jiná žena, která mu náruč otevřela ráda – Marla Maples. Ivana se s ní setkala v Aspenu.

Blondýna k ní suverénně nakráčela a spustila: „Ahoj, jmenuji se Marla a miluji tvého manžela. Miluješ ho ty?“ „Řekla jsem jí: ‚Jdi do háje. Miluji svého muže.‘ Nemluvila jsem jako dáma, ale byla jsem v šoku,“ vzpomíná Ivana.

Nakonec se toho chytla americká média. „Mohu jen kroutit hlavou nad tím, jak příšerné to bylo. Kdykoliv jsem zapnula televizi, uslyšela jsem své jméno.“ Další rána přišla v r. 1990, kdy se objevil v New York Post článek o pletkách Trumpa s Maples a titulkem Best Sex I’ve Ever Had ( Nejlepší sex v životě). Tuhle větu prý pronesla sama Maples. O tři roky později si Trumpa vzala.

Donald jr. s otcem rok nemluvil

Ivana v knize uvádí, že rozvod s Trumpem nesl těžce obzvláště nejstarší syn Donald, který s otcem rok nemluvil. Na dalších stranách už se ale zmiňuje o období »oteplení« vzájemných vztahů, které podle ní trvá doteď. Oba spolu hovoří asi jednou týdně.

On našel modelku, ona čtvrtý rozvod

Marlu Maples (53) Donald po čtyřech letech vyměnil za slovinskou modelku Melanii Knauss (47). S ní žije dodnes. To Ivana se také provdala – v r. 2008 si vzala italského podnikatele Rossana Rubicondiho (45). Po roce ale skončilo i její čtvrté manželství rozvodem.

VIDEO: Ivana a Donald v reklamě na pizzu.

Video
Video se připravuje ...

Ivana a Donald v reklamě na pizzu youtube.com_ Las Vegas Time Machine /BPŽ

Fotogalerie
42 fotografií