Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bojovníci ISIS chtěli uprchnout v ženském převleku, zapomněli se ale oholit!

Autor: haj - 
22. července 2017
16:18

Svými krutými popravami i ohavným zacházením se sexuálními otrokyněmi už bojovníci ISIS dokázali, že jsou schopní všeho. Přesvědčují o tom i jejich způsoby, jakými se nyní, po osvobození Mosulu, snaží vyhnout vězení. Neštítí se totiž převlékat za ženy! Některým se ale proměna moc nepovedla, a tak je stejně trest neminul.

Po dlouhých devíti měsících bojů se 10. července irácké armádě podařilo osvobodit Mosul od džihádistů, kteří tím přišli o důležitou pevnost. Stovky mužů z řad Islámského státu se tak nyní všemi možnými cestami snaží opustit město.

Mnozí se uchylují k převlekům za ženy, což se na první pohled může zdát jako poměrně dobrý plán. Jenže bojovníci se zřejmě chystali dost ve spěchu, a tak jsou jejich snahy o změnu vzhledu leckdy dost ubohé a působí až komicky.

Muži si tak často na sebe navlečou ženské oblečení, ale už proměnu nedovedou do konce a neoholí si vousy. Přitom jeden z nich si dal očividně s přípravou hodně záležet, jelikož si celý obličej zmaloval make-upem tak, že připomínal Marfušku z Mrazíka. Jenže jeden „detail“ vynechal – odstranit si veškeré ochlupení z obličeje. Nejenže si nevytrhal husté a tmavé obočí, ale hlavně zapomněl oholit knír a vousy. A tak svou změnou pohlaví nikoho neoblafnul.

Další expert si klidně oblékl podprsenku a s pomocí vycpávek si vytvaroval pěkné ženské přednosti, jenže už se neobtěžoval řešit chloupky na hrudi. Jeho tváři navíc dominoval výrazný knírek. Není divu, že všechny takové „vousaté dámy“ irácká armáda rázem dopadla a ještě si je nezapomněla vyfotit a jejich snímky zveřejnit na internetu.

VIDEO: Emotivní rozhovor s matkou Čecha, který se chtěl dát k ISIS

Netoperek ( 23. července 2017 05:43 )

XLADI ( 22. července 2017 22:31 )

Takovejch jsou mraky i docela mladé s pěknou postavou .

Simmie1994 ( 22. července 2017 20:10 )

Tak jak mají vědět jak vypadá ženská, když je celý život vidí jenom zahalený?

hejhej ( 22. července 2017 20:03 )

Odporní, primitivní vrazi. V kebuli mají nasr.áno.

moiaza ( 22. července 2017 18:54 )

Hubit, hubit, hubit.Stejně jako všechny smradlavé kuřáky.

Zobrazit celou diskusi