Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Neonacisté nabodli před uprchlickými tábory na kůly vepřové hlavy

V Německu se před uprchlickými tábory objevily nabodnuté prasečí hlavy (vpravo). Již před dvěma roky někdo pohodil uříznutou prasečí hlavu v Lipsku, kde se měla stavět mešita.
V Německu se před uprchlickými tábory objevily nabodnuté prasečí hlavy (vpravo). Již před dvěma roky někdo pohodil uříznutou prasečí hlavu v Lipsku, kde se měla stavět mešita.  (Autor: Archiv)
Autor: shp - 
10. prosince 2015
13:05

Protiuprchlická nálada je v sousedním Německu ještě napjatější než u nás. Neonacisté tam hned před dvěma uprchlickými tábory vylepili plakáty s hákovými kříži a navíc se uchýlili k něčemu ještě horšímu a nechutnějšímu. Na dřevěné kůly nabodli prasečí hlavy. Vepřové maso je přitom pro muslimy nedotknutelné.

K opovrženíhodnému činu došlo ve středu u tábora běženců v Thalheim. Neonacisté podle Bildu zde na stromy rozvěsili plakáty s hákovými kříži a na kůl nabodli zakrvácenou prasečí hlavu.

Nejde přitom zdaleka o ojedinělý útok na muslimské běžence. O den dříve došlo k identickému scénáři i u uprchlického tábora Niederdorf. Před jeho vchodem našli zaměstnanci taktéž nabodnutou prasečí hlavu a vyvěšené plakáty s neonacistickou ideologií.

V Německu se neonacisté a protimuslimští aktivisté k používání uříznutých prasečích hlav k zastrašení uprchlíků uchylují často. V Lipsku se objevila uříznutá hlava na místě, kde měla být postavena mešita, už před dvěma roky.

sakajeva ( 10. prosince 2015 18:09 )

Ta hlava vypadá jako uvařená. Takový ovárek, mňam.

abaron ( 10. prosince 2015 17:41 )

tie prasce za to nemôžu že isis šibe

sores ( 10. prosince 2015 16:19 )

 Bohužel utečencům nic nedochází,nemají až tak vyvinutý mozek, chtějí být v Evropě doma a myslí si že vše a hlavně všichni se jim podřídí!Chtělo by to, dát jim pořádnou lekci a hlavně je všechny vrátit zpět jako je to ve Finsku! Tam každý černý dostal zadarmo letenku domů a ještě jim Finsko dalo spoustu peněz na cestu jen aby se jich zbavili.Nechápu proč to nejde u nás.Švýcarsko a Japonsko si je k sobě také nepustí.Počkejte, za chvíli začnou stavby mešit!!!

henryj ( 10. prosince 2015 15:38 )

O co tady jde???? Sakra vždyť jim nabízejí jídlo!!! Není nad "VEPŘO-KNEDLO-ZELO!!!"Kdo říká NE!!! Je kulturní barbar!!

mandat ( 10. prosince 2015 15:36 )

To muzou byt normalni lidi, co nechteji mit ekonomicky utecence ve svem meste.Je dobre tem parazitum ukazat,kdo je tady doma.

Zobrazit celou diskusi