Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jakeš prodal vilu za 45 milionů, teď obdivuje Rolls-Royce: Komunistický boss se nadchl pro „západní“ luxus

Autor: höh, jaš - 
18. května 2016
12:45

Plánuje snad bývalý komunistický boss Milouš Jakeš (93) přesedlat z žigulíku do Rolls-Royce s šoférem? Poté co jeho synové prodali vilu na pražské Hanspaulce za 45 milionů, se rozplýval nad západními automobilovými skvosty. Jak ale Blesku prozradil, sám přišel o řidičák.

Bývalý generální tajemník ÚV KSČ vyrazil do pražské Dubče, kde se konalo historicky první setkání vozů Rolls-Royce a Bentley doplněné dalšími historickými vozy, motocykly a mopedy. 

„Za celý život jsem měl jen tři auta,“ prozradil Jakeš. „Ale tohle je opravdu nádhera,“ obdivoval svatební model vozu za několik milionů korun a vůbec mu nevadilo, že se Sovětským svazem nemá nic společného. Na výstavu ho ale dovezli známí černou Tatrou 613. Stejnou, jakou měl, když byl ještě ve funkci.

K lepšímu dal Jakeš ještě historku z oné doby: On a jeho parta chtěli kdysi potěšit vládce Sovětského svazu Leonida Brežněva. Poslali mu prý tajným transportem zvláštní model škodovky, jenže monstersoudruhovi z Moskvy se nelíbila. Auto pak putovalo podle Jakeše ještě tajněji zpátky.

Video Jakeš na pohřbu přítele bolševika: Demokracie je špatný režim, všechno utratili! - Karel Dlabač, Vera Renovica
Video se připravuje ...

djaba ( 18. května 2016 22:35 )

A já jsem pane za váš údernický plat neměl ani na dovolenou na Mácháči .A když přišlo huhlí voe ,tak jsme o vánocích neměli dárky .Hlavně , že na dárky měli ubozí vykořisťovaní na západě .A dnes mně vykořisťuje firma , která mi dárky dává , voe .

kadlicek ( 18. května 2016 18:38 )

Jé, já jak jsem viděl tu jeho fotku v koboučku, tak jsem si myslel, že je to Mistr Gott. Ten geront pěveckej se mu nějak v poslední době podobou dost přiblížil.

havran2 ( 18. května 2016 17:21 )

Nedávno tady brečel,že má malý důchod a podívejme se ! ! !

avina ( 18. května 2016 14:19 )

Kraus se blíží k oněm Jakešovým milionům- a to ma podle věku ještě30 let čas na herecké příjmy ze 4 profesí.Hlavně, že podle módy kritizuje současnou politiku a sám hrabe, podniká, rejžuje- křivák Kraus a jeho dlouhá partnerka, syn Jáchym...

dfghjk ( 18. května 2016 13:37 )

Vidíš blesku, Jakeš už je pro tebe taky celebrita a tak mu musíš lézt do pr dele, aby ti něco řek.

Zobrazit celou diskusi