Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 19°C

Drsná srážka osobáku s náklaďákem u Vsetína, řidič ji nepřežil

Autor: ČTK - 
31. října 2015
14:56

Sedmatřicetiletý řidič osobního automobilu značky Audi nepřežil ve Vsetíně srážku s nákladním vozidlem Iveco. Muž byl po střetu vymrštěn z auta a zůstal zaklíněn pod zadní nápravou nákladního auta. Tělo zemřelého museli vyprostit hasiči, řekl mluvčí krajských hasičů Libor Netopil.

„Řidič pravděpodobně nedal přednost vozidlu jedoucímu po hlavní silnici směrem na Valašské Meziříčí,“ řekl mluvčí vsetínské policie Vladislav Malcharczik. Řidič nákladního vozu z nehody vyvázl bez zranění. Kvůli odstraňování následků a vyšetřování nehody bude úsek asi do 16:00 uzavřen. Řidiči jej objíždějí přes město, tvoří se ale kolony.

Letos se na Vsetínsku stalo deset smrtelných dopravních nehod, při kterých zemřelo 11 lidí. Loni v regionu zahynulo osm lidí za celý rok. V říjnu je to na Vsetínsku již čtvrtá tragická nehoda. Na začátku měsíce zemřel ve Vsetíně jednačtyřicetiletý motocyklista, který narazil do odstaveného auta.

V polovině měsíce nepřežil šestasedmdesátiletý chodec střet s autem v Halenkově. Neradostnou bilanci minulý týden rozšířilo i čtyřleté dítě, které vběhlo pod auto v obci Valašská Senice a vážným zraněním v nemocnici podlehlo.

maruch ( 1. listopadu 2015 03:16 )

mrd.bejka,sairait,jerry ,běžte se léčit ččurrááci. jste odpad společnosti kkti.

sairait ( 31. října 2015 17:44 )

Iveco je dobrá kára, ta něco vydrží.

jerry ( 31. října 2015 16:19 )

Lidí s očima i vzadu moc není.

maruch ( 31. října 2015 16:11 )

Řidič se musí pořád dívat a oči mít i vzadu.Nepozornost a neopatrnost je největší nepřítel pro řidiče.Jezděte všichni opatrně ať je takových článků co nejméně.

Zobrazit celou diskusi