Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Popelář hodil zraněného psa do kuka vozu a nechal ho rozmačkat: Chtěl prý jen ukončit jeho trápení

Autor: dce - 
1. června 2015
21:55

Odporný čin týrání zvířat se odehrál v brazilském městě Presidente Figueiredo. Popelář byl vyfotografován, jak odtáhl na řetězu zraněného psa a vhodil ho do kuka vozu. Ten pak psa rozmačkal. Jenže zvíře žilo ještě při vysypávání odpadu na skládce! Vážným zraněním ale podlehlo.

Místní žádají tvrdý trest pro popeláře, který neskutečně brutálním způsobem zabil toulavého psa v ulicích brazilského města. Když popelářský vůz najížděl na chodník, srazil řidič nebohého psa, který utrpěl zranění zadních končetin a nemohl chodit. Jeden z popelářů k psovi došel s řetězem a uvázal mu ho kolem krku.

Ochrnutého psa odtáhl ke kuka vozu a se smíchem ho hodil dovnitř. Mechanismus uvnitř popelářského vozu pak psa rozmačkal. Jenže ještě když popeláři dojeli na skládku, zvíře bylo živé. Podlehlo po několika hodinách těžkým zraněním. 

Takovéhle lidské monstrum se proti pokutě prostě odvolá a bude dál chodit mezi slušnými lidmi! To mu to necháme projít??? Udělejme něco proti tomu! Společně to dokážeme!“ rozčilují se lidé na sociálních sítích.

Kvůli ohromné vlně nevole, kterou případ vyvolal, byl inkriminovaný popelář z firmy vyhozen. Firma zároveň zaplatí blíže nespecifikovanou pokutu. Popelář byl také obviněn z týrání zvířat. Muž se hájil tím, že chtěl jen ukončit trápení zraněného zvířete.

sprtakus25 ( 31. října 2015 06:31 )

 To už tady rovnou podporuje Činu při zabíjení 100000 psů ročně při Julin karnevalu kde psi zabíjí od štěňat po dospělé psi . A to drastickým způsobem buď jsou ubiti stylem že ještě dlouze trpí a nebo je v klecích poliji vodou a pouští do nich elektřinu................... LIDE BUĎTE NORMÁLNÍ............. A KDO PODPORUJETE JAKÉKOLIV UBLIZOVANI ZVÍŘATUM STEJNOU MINCÍ Na NĚ....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;

bre-burda ( 9. června 2015 23:09 )

To by jste zírali, co dokážou smečky těchto vzteklých potulných bestií ve slumech, kde lidé ze snímku obvykle žijí. Tam ty hafany skutečně chápou jako odpad a nemají čas ani potřebu, v honbě za živobytím, se rozteskňovat nad "nebohým cukrouškem". To dělají jen přežraný evropané, Američané nebo vyměklí přispěvatelé do této diskuze.

lobotom ( 3. června 2015 15:53 )

Blbá čeština! Lidi PROTI jiným druhům.

0707 ( 2. června 2015 12:58 )

dej si sprchu. který druh dělá s přemýšlením takovou brutalitu?

0707 ( 2. června 2015 12:55 )

Jak takový zkurvený bezcitný *** vůbec může existovat? Nebýt tak daleko, sami ho najdem a umučíme tu bestii lidskou! Chudák pejsek. Lidi, i vy co tu polemizujete, zamyslete se nad vaši hloupostí a demencí! UBOŽÁCI.

Zobrazit celou diskusi