Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Šišlající pes Štefan z české reklamy: On fakt exiftuje! Žije v San Francisku

Autor: Kateřina Rusá, zrk - 
31. května 2015
20:32

Toho pfa f pfedkufem jifte fnáte jako fiflavého Ftefana, sakra!, jako šišlavého Štefana. V legračních reklamách přece nabízí známou českou limonádu. Vypadá sice, jako by byl animovaný, jenže on skutečně existuje! Jen se nejmenuje Štefan, ale Tuna!

Kříženec čivavy a jezevčíka s výrazným předkusem je tak ošklivý, až je krásný! A právě jeho neobvyklý vzhled z něj udělal hvězdu světového formátu... Má mraky fanoušků, panička Courtney Dasher ze San Franciska ho nejen pronajímá filmařům, ale taky mu už založila i obchod, kde si můžete koupit hrnky s jeho fotkou (stojí 380 Kč), trika (á 625 Kč) i kryty na telefon (á 650 Kč)!

Jak už tomu u extrémně ošklivých pejsků bývá, vydělává panička na jeho vrozených anomáliích. Právě ty nejspíš způsobily, že ho jako čtyřměsíční štěně někdo odložil na kraji silnice v Kalifornii. A teď si nejspíš krutý páníček rve vlasy vzteky! Kdyby jen tušil, že se dá na pejskově křivé bradě, zmuchlané kůži na krku a pořádném předkusu vydělat, jistě by »Štefana« nevyhodil...

Courtney na pejska narazila na farmářském trhu a okamžitě se do něj zamilovala. „Přestože jsem si uvědomovala, že někomu může připadat ošklivý, oblíbila jsem si ho na první pohled. Nejenže je zvláštní svou vizáží, má i unikátní osobnost,“ popsala nadšeně žena, která Tunu »adoptovala « před čtyřmi lety.

Tehdy začala přes internet sdílet fotky svého neobvyklého pejska. „Bylo mi jasné, že nejsem jediná na světě, komu připadá krásný,“ komentuje Courtney pro někoho možná nepochopitelný počet fanoušků svého domácího mazlíčka. „Ale že si ho zamiluje tolik lidí, jsem opravdu nečekala,“ pokračovala panička, která se na internetové stránce svého pejska samozřejmě setkává i s komentáři plnými nenávisti a kritiky.

Blesková zpráva: Šest televizních videí a čtyři internetová se Štefanem v hlavní roli stvořila bratislavská reklamní agentura Zaraguza. Kampaň běží od 11. května.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Garcia ( 16. ledna 2018 01:41 )

Ahoj, Potřebujete naléhavou půjčku k vyřešení vašich finančních potřeb? Nabízíme půjčky od 2 000,00 do 100 milionů, spolehlivé, výkonné, rychlé a dynamické, bez úvěrových šeků a 100% záruku za zahraniční půjčky v období převodu. Také jsme vydali úvěr přes jméno 2% sazby pro všechny půjčky a zálohy ne .... Pokud vás zajímá nás zpět prostřednictvím tohoto .via e-mail: yanezcamposyvixakarina@gmail.com S pozdravem, Yanez Campos Yvixa Karina E-mail: yanezcamposyvixakarina@gmail.com

mirkazam ( 10. ledna 2018 12:56 )

Něco tak hnusnýho se hned tak nevidí...fuj

Hakan123 ( 22. prosince 2017 09:01 )

Dobrý den, pane / paní. Jsme společností soukromého investora a nabízíme půjčky s úrokovou sazbou 2% a nabízíme různé půjčky jako osobní půjčky, podnikatelské úvěry, konsolidační úvěr, zajištěné a nezajištěné úvěry, vánoční půjčky atd. Děkujeme vám za to, že jste si přečetli tento inzerát a požádali o půjčku. Pro více informací a dotazy, zašlete nám e-mail na adresu: mehmethakan117@gmail.com

Zobrazit celou diskusi