Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ester ze strany Svobodných se svlékla v klipu: Podle Macha je to už příliš

Ester Kaplánková ze Svobodných se v klipu odhalila.
 (Autor: Youtube)
Autor: simao - 
3. dubna 2015
18:11

Minule doporučovala sex se Svobodnými, prý jsou báječní milenci. Nyní se v klipu rovnou svlékla! Místopředsedkyně pražských Svobodných Ester Kaplánková vytáhla opět těžký kalibr, jenže tahle reklama už byla na šéfa strany Petra Macha příliš. A požádal o odstranění loga Svobodných z videa.

Ester Kaplánková naposledy zaujala článkem o 15 důvodech, proč se stát členkou Svobodných. „Seznámíte se se spoustou atraktivních mužů“, „Libertariáni jsou neskutečně dobří v posteli“, „Dost často nebudete muset zaplatit svoji útratu, a občas dokonce ani taxi“, lákala do řad Svobodných nové uchazečky o politickou kariéru a předkládala pádné argumenty...

Nyní se vlastním tělem rozhodla poukázat na problém daní. „Nenechte se státem obrat na daních až do naha,“ vyzývá odvážná Kaplánková na videu, ve kterém šla nejprve rozverně do spodního prádla a poté odhodila i svršek, přes který však cudně překlopila stranické noviny. „Vám nevadí, že vám stát vezme polovinu toho, co vyděláte?“ objevuje se v druhé půlce videa dotaz směrem k voličům a Kaplánková se nakonec zahalí pouze do vlajky Svobodných. „Díky Svobodným nezůstanete nazí,“ zní její heslo.

Použití loga Svobodných v lechtivém videu se však ani přes propagovanou myšlenku šéfovi strany a europoslanci Petru Machovi nezamlouvalo. „Já si myslím, že politické myšlenky by se neměly prosazovat za každou cenu nahotou, a proto jsme požádali autora toho klipu, aby stáhl logo Svobodných, že to není tedy oficiální video Svobodných. Ale samozřejmě nebráníme nikomu z členů, aby prosazoval svoje myšlenky i třeba takovou kontroverzní formou. Ale nechtěl jsem, aby s tím bylo spojeno logo Svobodných,“ reagoval pro Blesk.cz Mach na video s vysvlečenou Kaplánkovou. Fantazii se tak meze nekladou... Co si Ester připraví příště?

zauber ( 4. dubna 2015 16:50 )

Ester bude nejspíš nějaká nymfomanka. Taky se už vy-šu-kala na místopřesedkyni. Ta by mohla dělat pražskou primátorku. Neztrácí čast tvrdými sexuálními výrazy a jde rovnou tvrdě na věc. U mě má nejen palec nahoru!

ingmarie ( 4. dubna 2015 00:32 )

 Chudák ženská . To už bude diagnóza sexuální exhibicionistky a to Svobodným zrovna reklamu nedělá . Spíš je to trapas.

japos22 ( 3. dubna 2015 20:22 )

Mě ale přešla chuť

prdyvrdy ( 3. dubna 2015 19:27 )

no co, obyčejná postarší kur..va

taktone ( 3. dubna 2015 19:14 )

Za komoušů by ji za veřejné pohoršení zavřeli do blázince, když se potřebuje obnažovat doporučila bych jí nuda pláž, tak chodí kujwy nejvíc.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa