Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Politici ze Svobodných jsou skvělí milenci a všechno vám platí, verbuje členy místopředsedkyně

Ester Kaplánková ze Svobodných svérázně láká nové členy. Třeba na báječné milence! Co na to asi říkají předseda strany Mach a místopředseda Pajonk (vpravo)
Ester Kaplánková ze Svobodných svérázně láká nové členy. Třeba na báječné milence! Co na to asi říkají předseda strany Mach a místopředseda Pajonk (vpravo)  (Autor: Facebook)
Autor: simao, šim - 
1. března 2015
14:10

Sex prodává, na postel se voliče snažila utáhnout i psycholožka Laura Janáčková, která visela po Praze na billboardech s vystrčeným zadkem v negližé. Teď podobnou strategii zvolila Svobodná Ester Kaplánková, která ve svém blogu na oficiálních stránkách strany popsala 15 důvodů, proč do ní vstoupit.

Místopředsedkyně pražské buňky Strany svobodných občanů se na stranickém webu svěřila, že našla řadu důvodů, proč se přidat právě ke straně předsedy a europoslance Petra Macha. Zároveň poznamenala: "Stala jsem se členkou Strany svobodných občanů, protože už mi nestačilo pasivně jít jednou za čas k volbám a pak se 4 roky jen dívat, co ten člověk dělá a jestli vůbec něco dělá."

Na členství u Svobodných přitom vyzdvihla řadu zajímavých věcí - třeba možnost rychlé kariéry či seznámení se s řadou atraktivních mužů, od kterých přichází pravidelný přísun lichotek. A především pak seznámení se s charismatickým lídrem strany Petrem Machem.

Kaplánková však zašla ještě dál. A poukázala i na to, že jsou libertariáni (politický směr vyzdvihující politickou i obecnou svobodu - pozn. red.) "neskutečně dobří v posteli"! Jak na to přišla, je poněkud lechtivou a nezodpovězenou otázkou. Blesku Kaplánková vzkázala, že chtěla především vyvolat diskuzi. A to se jí také povedlo.

"Já jsem konzervativní libertarián, takže já pouze znám svoji ženu," reagoval s úsměvem pro Blesk.cz šéf Svobodných Petr Mach. "Tento příspěvek beru jako takovou legrační nadsázku," zhodnotil reklamu od své stranické kolegyně. "Těší mě ale, že do vedení pražského sdružení se dostalo tolik žen. Z pěti členů jsou tam vlastně teď tři ženy v předsednictvu. Těší mě, že ženy mají zájem o politiku, a vážím si toho," dodal Mach.

Na co "svobodná" politička láká nové členy?

1) Máte možnost být svobodná, i když jste zadaná, a ještě přitom udělat něco pro tuto zemi.

2) Opravdu vás to přiměje se začít zajímat o veřejné dění.

3) Seznámíte se se spoustou mužů.

4) Seznámíte se se spoustou atraktivních mužů.

5) Poprvé v životě zažijete pocit, že vám muži naslouchají.

6) Nikde jinde neuslyšíte na svoji adresu tolik lichotek a milých poklon jako ve straně, kde je žen jen 10 %, a to i když si zrovna připadáte jako úplná obluda.

7) Už nikdy si nebudete muset sama oblékat kabát nebo otvírat dveře.

8) Libertariáni jsou neskutečně dobří v posteli.

9) Na Svobodných akcích nebudete muset stát frontu na toaletu, budete tam jediná žena a získáte na celý večer své vlastní WC.

10) Nikde neobdržíte tolik milých pozvání kamkoliv jako ve Svobodných.

11) Dost často nebudete muset zaplatit svoji útratu, a občas dokonce ani taxi.

12) Upevníte vztah se svým manželem, protože budete mít výčitky svědomí ze zanedbávání domácnosti a s úsměvem odvezete auto do servisu bez komentáře, že ženy se nevdávají, aby jezdily do servisu.

13) Po půl roce ve Svobodných se ihned můžete nechat zvolit krajskou místopředsedkyní a ke své kandidatuře uslyšíte spousty slov podpory.

14) Při kampani se podíváte do nejvzdálenějších koutů vašeho kraje a potkáte tam lidi, co vám rozumí.

15) Poznáte Petra Macha a to je ten nejlepší důvod!

salto ( 2. března 2015 11:38 )

mourovata.kocka ( 1. března 2015 15:53 )

hejhej:

mourovata.kocka ( 1. března 2015 15:52 )

A jak verbují muže? Slibují vstřícné členky strany? To už by zavánělo kuplířstvím.

hejhej ( 1. března 2015 15:26 )

Takovými trapnými řečmi může jen odradit normální lidi, aby to takové strany vstupovali.

miko ( 1. března 2015 14:43 )

takže každej s každým

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa