Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Přepadená kadeřnice o Nečesaném: Nečekala jsem, že ho pustí

Autor: jp - 
22. května 2015
05:05

Zrušení rozsudku a osvobození Lukáše Nečesaného přepadenou kadeřnici Ludmilu B. nijak zvlášť z míry nevyvedlo. Ale nečekala to.

„Já s tím stejně nic neudělám, takže k tomu nebudu nic říkat. Můžu jen doufat, že po propuštění venku nic neudělá,“ reagovala žena, která dál vede kadeřnictví v objektu, kde došlo k přepadení.

„Od té doby se bojím. Člověk nikdy neví, kdo zrovna vejde,“ přiznala kadeřnice. I proto její provozovnu střeží bezpečnostní systém a v salonu má i malého psího hlídače, který jí příchod osob oznamuje štěkotem.

Zda byl Nečesaný lupičem, který ji udeřil polenem, anebo má o pachateli pochybnosti, nechtěla říct. Proti ale mluví zejména nesrovnalosti v její výpovědi.

„Byl to nakrátko ostříhaný mladík bez brýlí, vysoký asi jako já,“ vypověděla tehdy kadeřnice o útočníkovi. Nečesaný je ale vyšší o 20 centimetrů, měl vlasy po ramena a na nose brýle. Napadená žena navíc nedokázala Lukáše policistům identifikovat ani osobně, ani podle fotografie.

Video Osvobuzující rozsudek nad Nečesaným - blesk
Video se připravuje ...

 

speedfire ( 5. června 2015 14:21 )

a jak to víš ty, inteligente?

speedfire ( 5. června 2015 14:08 )

Nevim ale jestli umíš číst? Protože to jenom dokazuje to, že co tady píšeš je naprosto jasné že o tom nevíš vůbec nic

speedfire ( 5. června 2015 14:03 )

http://www.lukasnecesany.cz/dokumenty/vypovedi/hl.pdf

speedfire ( 5. června 2015 14:00 )

Nejdřive si o tom něco přečti setroseuros a pk si klidně piš svoje nesmysly. http://www.lukasnecesany.cz/dokumenty/vypovedi/hl.pdf

tesarl ( 22. května 2015 15:43 )

Tak jak už můžu psát?

Zobrazit celou diskusi