Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Poliju vás kyselinou, vyhrožovala studentkám. Záviděla jim krásu

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Shutterstock.com)
Autor: ljš, ČTK - 
22. května 2015
09:24

Zabránili útoku další šílenkyně! Policisté dopadli ženu, která vyhrožovala v Příbrami středoškolákům, že je polije kyselinou. Je psychicky nemocná a nyní je v léčebně.

Policisté ženu obvinili z nebezpečného vyhrožování a násilí. Znalecká zkoumání určí, zda žena byla příčetná. Pokud by ji znalci určili za nepříčetnou, nebyla by za své činy souzena.

Důvodem, proč čtyřicetiletá žena středoškolákům vyhrožovala, bylo zřejmě to, že jim záviděla vzájemné vztahy a vzhled. „Žena také vhodila v měsíci březnu dopis do jednoho panelového domu v Příbrami, kdy vyhrožovala újmou na zdraví jeho obyvatelům. Tento objekt si vybrala náhodně,“ uvedla mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

Příbramské školy řešily anonymní vyhrůžky letos v lednu. Kvůli nim je hlídala policie. Část opozičních zastupitelů tehdy požadovala, aby školy a jejich okolí střežili pomocníci městské policie v civilu nebo jiní najatí pracovníci.

bieseger ( 22. května 2015 23:45 )

To je hloupost, všichni jsou pořád v klidu i když ten magor někoho zabije. Jenom je pošlou na "léčení" a po pár letech jsou puštěni znovu do akce.

salto ( 22. května 2015 10:55 )

Dokud takový magor někoho nezmrzačí, popř. nezabije, tak jsou všichni v klidu. Inu pravda a láska

aronak ( 22. května 2015 10:19 )

je lepší ze sebe udělat psychicky nemocného než se nechat zavřít do kriminálu. Za nějaký měsíc ji pustí z léčebny, a co pak? Bude na svobodě...

beruna ( 22. května 2015 09:33 )

Proč nelze bláznivou bábu zavřít do ústavu a držet ji pod zámkem? Pokud opakovaně vyhrožuje násilím a není duševně v pořádku, vyšlo by to levněji než kvůli jejím hrozbám nechat hlídat půl města nebo v horším případě zasahovat u nějaké tragédie.

byvalyvoliccssd4 ( 22. května 2015 09:30 )

 Naše feminizovaná justice jí v tom nenechá. Řešit se to bude, až někoho zase podřízne.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání