Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chilská dívka, která žádala o eutanazii, podlehla smrtelné nemoci

Valentina trpěla vážnou, smrtelnou nemocí.
Valentina trpěla vážnou, smrtelnou nemocí.  (Autor: Facebook)
Autor: ČTK - 
15. května 2015
07:59

Chilská dívka, která před několika měsíci žádostí o eutanazii kvůli smrtelné nemoci vyvolala emoce po celém světě, ve čtvrtek zemřela. Čtrnáctiletá Valentina Maureiraová trpěla cystickou fibrózou, které v šesti letech podlehl také její bratr. 

Maureiraová se videovzkazem na serveru YouTube obrátila na prezidentku Michelle Bacheletovou s tím, aby jí v zemi, kde zákony eutanazii nepovolují, povolila asistovanou sebevraždu. Bacheletová, která je původním povoláním dětská lékařka, dívku v nemocnici navštívila a dobrovolný odchod ze života jí rozmlouvala. To následně činili i další lidé, takže Maureiraová nakonec změnila názor. 

Cystická fibróza je smrtelná dědičná nemoc postihující hlavně dýchací a trávicí soustavu. Onemocnění, které je prozatím nevyléčitelné, způsobuje mutace genu.

 

alex0800 ( 15. května 2015 12:49 )

Cystickou fibrózu způsobuje mutace genu... . . A tato nemoc se záhadně začíná objevovat až po padesátých letech, kdy probíhalo největší testování jaderných pum v historii lidstva. Od té doby neudržitelně roste výskyt rakovin a mutací všeho druhu.. Ale určitě je to jen náhoda.. Nemluvě o Fukušimě, kde se do vzduchu dostala nemalá část MOX paliva, což je nejtoxičtější jaderné palivo v historii.. Od té doby jen v USA má tento jaderný incident na svědomí dle některých odborných odhadů až cca 500 000 lidí postižených rakovinou, mutacemi a dalšími nežádoucími účinky. Ale věřme mediokratické propagandě, že je to neškodné a nic se nestalo. Jen se po Fukušimě znásobili maximální limity považované ještě za bezpečné ozáření ;-) Je to stejné, jako když po bankrotu USA se píše, jak US akcie stoupají.. Ale když se pouze prodávají, tak asi realita bude trochu jiná.. Nemluvě o faktu, že o rozprodávání akcií již mluvili i zástupci nejmajetnějších rodů, tedy i Rothschild a právě tito lidé TVOŘÍ TYTO KRIZE A VÁLKY.. . . JDE O PŘÍMÉ VYKONAVATELE CÍLŮ NWO, DLE INSTRUKCÍ RUDÉHO GLOBÁLNÍHO PREDIKTORA, TEDY TÉ REVOLUČNĚ-KRVAVÉ ČÁSTI GP. NEBYLO BY LEPŠÍ JÍT CESTOU SPÍŠE EVOLUČNÍ, AŤ JIŽ CESTOU BÍLÉHO GP ČI NEZÁVISLÉHO PUTINA? STEJNĚ PLÁN RUDÉHO OPĚT SELŽE A JEDINÝM VÝSLEDKEM BUDE CCA 600 MILIONŮ MRTVÝCH.. ALE KLIDNĚ I VÍCE, PŘI DODRŽENÍ KRAJNĚ NAVRHOVANÝCH "ŘEŠENÍ". . . NĚCO PRAVDY BUDE NA TISÍCILETÝCH PROROCTVÍCH, KTERÁ SE PŘESNĚ NAPLŇUJÍ.. ZÁCHRANA DUŠÍ BY MĚLA BÝTI ASI DRUHOŘADÝM CÍLEM LIDSTVA, HNED PO ODVRÁCENÍ POSLEDNÍHO GLOBÁLNÍHO KONFLIKTU, KTERÝ SE USA POKOUŠEJÍ VYPROVOKOVAT, JEN ABY SE ODVRÁTILA POZORNOST SVĚTA OD JEJICH BANKROTU.. TEN NASTAL PLATEBNÍ NESCHOPNOSTÍ 31.3.2015 A MEZI 17-19.4.2015 SE VE WASHINGTONU SEŠLI ZÁSTUPCI MMF A SB ABY ODSOUHLASILI TO, CO 19 ZEMÍ Z G20 JIŽ SCHVÁLILO, TEDY DEFINICE BANKROTU KORPORACE I STÁTU USA ;-)

evita5555 ( 15. května 2015 11:10 )

Chcela zaspať, musela sa zadusiť. Naozaj humánne.

Zobrazit celou diskusi