Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

4letá Kačenka jí zemřela v náruči, máma přesto děkuje záchranářům: Anděl z tísňové linky mi strašně pomohl

Autor: ljš - 
4. března 2015
15:57

Vzkaz, ze kterého se derou slzy do očí! Mladá maminka z Chomutova přišla o milovanou dcerku, která v polovině února podlehla zákeřné chřipce, přesto v sobě ale našla sílu, aby záchranářům, kteří i přes veškeré úsilí boj o Kačenčin život prohráli, poděkovala.

Dojemnou zprávu maminky Aleny Z. sdílelo na Facebooku na její žádost za jediný den téměř pět tisíc lidí.

Zdrcená žena nejprve popsala, co se v nejhorší den jejího života odehrálo. „11. 2. 2015 jsme přišli o naši milovanou Kačenku. Pamatuji si, že paní ze záchranné služby opakovala, že jsme volali na dispečink v 11:56, a v 11:58 už lékaři byli před domem... Byly to nejhorší dvě minuty v mém životě,“ napsala.

Z komentářů pod jejím příspěvkem vyplývá, že Kačenka je bohužel právě tou čtyřletou holčičkou, která v Chomutově zemřela na zástavu srdce způsobenou oslabením organismu při chřipce.

Nakonec své dojemné zprávy maminka, které po smrti Kačenky zůstala ještě mladší dcerka, připojila poděkování záchranářům, kteří do poslední chvíle bojovali o život toho nejcennějšího, co měla.

„Chtěla bych moc poděkovat paní z dispečinku, že mě udržela při smyslech a snažila se mi pomoci. Krok za krokem mi říkala, co mám dělat. Její klidný a pevný hlas mi dával sílu. Neznám jméno, ale doufám, že zjistí, jak moc jsem jí vděčná. Děkuji, že jste mě držela a já byla schopna se ze všech sil snažit zachránit mou krásnou Kačenku. Děkuji i třem záchranářům, kteří se snažili jí vrátit život ze všech svých sil... Děkuji, moc vám děkuji,“ napsala.

Lidé na Facebooku ale nevyjadřují obdiv jen záchranářům, ale také samotné mladé mamince za to, že i přes bolestnou ztrátu dokázala zdravotníkům poděkovat a ocenit jejich práci.

mamam ( 10. března 2015 13:54 )

Zajdeme na kafe a ja ti udelam novy oblicej....Ty me znas???To urcite ne!!!

mamam ( 10. března 2015 12:55 )

Máte mylné informace...Kačka nezemřela na chřipku,neležela v horečkách....

jir.ass ( 9. března 2015 11:53 )

Pozor. Zavirovaná stránka. Odcizí hesla z vašeho PC.

jir.ass ( 9. března 2015 11:53 )

Pozor. Zavirovaná stránka. Odcizí hesla z vašeho PC.

nz88 ( 8. března 2015 00:05 )

nechápu, co se tu najde za ***... jak může někdo říct, že se rodina něčím takovým snaží zviditelnit? Je to neskutečná tragédie a jen totální kretén může napsat to co tu rozebíráte... že maminku někdo znal KDYSI neznamená, že ji zná teď... lidé se mění, a i kdyby... tohle je dost nechutný způsob, jak si zakomplexovaní ubožáci mohou léčit deprese, tím že budou urážet druhé...

Zobrazit celou diskusi