Překonala bolest ze smrti syna Michala, který zemřel v třech a půl měsících na genetickou vadu. Přežila domácí násilí a brutální útok svého bývalého manžela. Ten ji opilý přepadl ve sklepě a pobodal. Za brutální útok manžela Jaroslavy Palečkové poslal soud do vězení na tři a půl roku za těžké ublížení na zdraví. Odseděl si ale jen půlku. Po jeho nástupu do výkonu trestu se Jarka ocitla bez peněz a podpory svého okolí.

Starala se o půlroční dceru Lucii, po nocích chodila uklízet a třela bídu s nouzí. Naděje na lepší život jí svitla až s novým partnerem, kterého potkala na dovolené. O dvacet let staršího muže si po tříletém vztahu vzala a po dlouhé době byla skutečně šťastná.

Po třinácti letech manželství ale krutý osud zasáhl znovu. Lékaři druhému manželovi diagnostikovali rakovinu, začal mít psychické problémy a spáchal sebevraždu. Jaroslavě se opět zhroutil život pod rukama. Kvůli dceři ale musela najít sílu a jít dál.

Po čase si našla nového partnera, který jí se vším pomáhá a postupně jí vrací úsměv na tvář. Sebevědomí jí ale dodala až celková proměna vzhledu v novém pořadu na Blesk.cz Úsměv vám sluší.

Video
Video se připravuje ...

Tvrdý osud Jarky: Zemřelo ji miminko, týral ji manžel! Proměna jí vrátila úsměv Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Mária Rušinová

Proměna krok za krokem

Kadeřník Jakub ze salónu Oskar Jarce vlasy o pár centimetrů zkrátil, dobarvil odrosty, udělal melíry a vlasy znovu nabarvil. „Jarka má krepaté vlasy a jelikož jsou zesvětlované, necháme je světlejší. Nemůžeme ztmavovat, paní by pak vypadala starší,“ vysvětlil a jakmile byl účes hotový, paní Jaroslavu si vzala do parády vizážistka Marta.

Jaroslava má nádherné šedomodré oči, tudíž jsem sáhla prioritně po šedé barvě, aby to oči zvýraznilo. Jinak bude líčení neutrální, aby se nepřetloukl výsledný vzhled,“ dodala. 

Teď už chybělo jen vybrat oblečení. „Zvolil jsem šaty, které jsou střiženy pod prsy a mají sukni do tvaru A. Tak zakryjeme partie, které chceme schovat. Navíc pastelové barvy Jarce sluší,“ řekl stylista Karel Dominic Stix.

Můžete se přihlásit i vy!

V novém pořadu Úsměv vám sluší se reportérka Tereza Kühnelová bude s pomocí týmu odborníků snažit změnit život ženám s těžkým životním příběhem. Pořad se bude vysílat každou druhou středu na Blesk.cz. Pokud i vy chcete najít svou krásu a změnit svůj osud, napište nám a pošlete svou fotografii na online@blesk.cz a my vám vykouzlíme úsměv na tváři.

Fotogalerie
18 fotografií