Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čelní srážka autobusu a osobního vozu u Olbramovic: Zemřela řidička a její dítě!

Autor: lm, ČTK, shp - 
7. února 2015
08:33

Čelní srážka, ohlušující náraz a smrt! Takto děsivě dopadla autonehoda u Olbramovic mezi Benešovem a Táborem. Řidička vozu, který se srazil s autobusem, na místě zemřela. Stejně tak i malé dítě, které vezla s sebou. Podle všeho šlo o její osmiletou dceru...

Dopravní nehoda se stala okolo půl sedmé na silnici I/3 u Tomického mostu. "Osobní automobil vjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se srazil s autobusem," uvedla mluvčí středočeské policie Štěpánka Zatloukalová.

Lidé na místě se snažili resuscitovat zraněné dítě. Bohužel lékař po příjezdu už jen konstatoval smrt. Podle mluvčí středočeských záchranářů Petry Effenbergerové utrpěly žena i dítě zranění neslučitelná se životem.

Jeden cestující z autobusu byl lehce zraněn, po ošetření na místě nebyl třeba převoz do nemocnice.

Zatím není jasné, co bylo příčinou srážky. Silnice bude zcela uzavřená na přibližně dvě hodiny, po které bude probíhat odklízení trosek a zajišťování stop. Řidiči by podle Zatloukalové měli dnes ráno být obezřetní a počítat s tím, že silnice jsou namrzlé.

dfghjk ( 4. srpna 2015 10:55 )

Chybí prevence, policisté by měli radikálně zvýšit počet silničních kontrol.

univerzalnizena ( 7. února 2015 16:31 )

c ubyzna jela jako p r a s a chudak dite

univerzalnizena ( 7. února 2015 16:30 )

jo jaaaaaaaaaaa

miriam ( 7. února 2015 15:38 )

Proč? Tak třeba proto, že silnice by v první řadě měly být bezpečné a ne "prověřovat" řidiče? Tomické esíčko je NEDODĚLÁVKA, nový úsek od Benešova byl kdysi provizorně napojen na starý úsek silnice, počítalo se s obchvatem Olbramovic - a bohužel už tam ta šikama zůstala. Nevím, jak moc to tam znáš, ale je to opravdu nečekaná a až na poslední chvíli viditelná past, do které se snadno chytne nejen "ženská za volantem". Proč by se to mělo předělávat? Budeš se takhle blbě ptát, až jednou pojedeš směrem od Tábora a do masky ti vletí někdo od Benešova?

petrchpraha ( 7. února 2015 14:39 )

přesně tak...Ale to českýmu Schumacherovi nevysvětlíš...protože má v hlavě nabli.o a myslí si, že pro něj to neplatí...tyhle výkaly by měli rovnou střílet, ne že počkaj až sundaj někoho jinýho

Zobrazit celou diskusi