Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka vražedkyně z Dunajovic: Obvinili ji ze zabití tří novorozenců!

Autor: ljš, jn - 
16. února 2015
13:24

Každý rok jedno dítě?! Policie obvinila pětadvacetiletou ženu z Dolních Dunajovic z vraždy svých tří novorozených dětí, která zabíjela od roku 2012 a jejichž tělíčka ukrývala v domě, kde žila.

„Ženu stíháme pro trojnásobnou vraždu,“ řekl Blesku šéf kriminálky Leoš Tržil. Vražedkyně zabíjela svá novorozeňata kvůli obavě ze ztráty partnera. Ten údajně o těhotenstvích přítelkyně nevěděl. Vliv také mohlo mít to, že občas užívala drogy.

První vražda se odehrála v roce 2012, druhá o rok později. Třetí dítě matka zabila 12. února. O den později k ní vyjela sanitka, protože po posledním porodu silně krvácela. Záchranáři policistům sdělili, že žena krátce před jejich příjezdem rodila, dítě se nenašlo a zřejmě je někde v domě. Kriminalisté při prohlídce domu našli nejen mrtvého novorozence, ale i další dvě dětská tělíčka – nešlo o dvojčata.

Nyní je žena kvůli zdravotnímu stavu v nemocnici. Jakmile to její stav dovolí, bude obviněna. „Hrozí jí až doživotí,“ řekl Tržil.

Kriminalisté našli všechna tři dětská tělíčka uvnitř barabizny. Vražedkyně i její partner tedy s mrtvolami žili tři roky pod jednou střechou.

Žena, která zabíjela, má přitom z předchozího vztahu dvě děti. Ty jsou ale podle policistů v péči otce. V Dolních Dunajovicích bydlela s novým parnerem v centru vesnice, v zanedbaném domě, v němž se podle místních vařily drogy.

1pravda1 ( 16. února 2015 13:32 )

Ukrývat mrtvolky v domě? bože, když už je tak šílená, tak je mohla alespoň pohřbít třeba na zahradě.... No hlavně, že TOP 09 se snaží všemi prostředky prosadit domácí vzdělávání i na druhém stupni ZŠ. K doktorovi už se s dětmi nemusí, k zubaři, do školy, tak to možná při domácích porodech ani nebudeme vědět, kolik děti v rodině vlastně je!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání