Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Exministr Němec prodává šifrovací mobily kmotrům a odsouzeným!

Bývalý ministr spravedlnosti Pavel Němec
Bývalý ministr spravedlnosti Pavel Němec  (Autor: David Kundrát)
Autor: dce - 
9. října 2014
21:50

Dělával ministra spravedlnosti, ale spravedlnosti jeho současného byznysu se dá pochybovat. Pavel Němec začal vydělávat na šifrovacím programu do mobilů. Údajně je dodává především politiků a pracovníkům justice. Pravda je ale jinde!

CryptoCult, tak se jmenuje šifrovací program, který Pavel Němec, bývalý ministr spravedlnosti a předseda Unie svobody, prodává do mobilu těch největších kmotrů. Ve svém mobilu ho má například Roman Janoušek nebo Ivo Rittig. Krom zjevných padouchů ho vlastní také bývalý premiér Nečas s manželkou Janou nebo místopředseda Sněmovny Petr Gazdík.

A že jde o výhodný byznys, potvrzuje i cena – licence na dva roky stojí bez daně 70 000 Kč! Software pomáhá kromě jiného také zjistit kdy a odkud si další uživatelé volají. „Má mít přehled o tom, kdy a s kým si já telefonuji, Pavel Němec, anebo Bradáčová se Šlachtou? Co je pro mě asi tak lepší?“ vysvětloval to podle serveru idnes.cz jeden z „kmotrů“.

eisenbieger ( 10. října 2014 05:47 )

jenom nakej trotel od nej koupi preparovany mobil , vcera jsem nekde cetl jak firma z prahy ,,odposlechy,, nebo tak nejak jednoduse neco domontujou a muzes odposlouchat zenu , sefa proste cokoliv a cist sms , sldovat ho kde se zrovna pohybuje ...co kdyz pro nekoho dela a prodava co se dozvi , popremyslej ...

petr11 ( 10. října 2014 03:29 )

.....je to urážející pro ty, kteří se živí poctivou prací

gabreta ( 10. října 2014 02:01 )

No jo. Naši bývalí ministři spravedlnosti, to je výkvět. Sokol, advokát všech politických lumpů a špiček gaunerů, Kalvoda advokát Šťávy soudícího se se státem a teď se předvedl Němec se svým kšeftem s lumpama!! Holt co se v politice naučíš v soukromým sektoru jak když najdeš!!

Zobrazit celou diskusi