Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Horor na dálnici: Přejeli teprve půlroční miminko!

Autor: dce - 
6. října 2014
18:27

Děsivá nehoda se stala v sobotu večer na německé dálnici A2. Hromadnou nehodu způsobila žena, která narazila do středových svodidel. Při nehodě jí z vozu doslova vylétlo teprve půlroční dítě, které projíždějící vozy následně přejely.

Žena (38) jela se svými dětmi (6 měsíců a 3 roky) v noci z Warendorfu do Dortmundu. zničeho nic narazilo do středových svodidel a zůstala stát napříč přes jeden jízdní pruh. Krátce na to do ní narazil muž (58), jehož vůz ten ženin rozpáral na dvě půlky. Při nárazu z auta vylétlo teprve půlroční dítě. Po dopadu na silnici ho přejely projíždějící vozy.

Dítě na místě zemřelo, dalších dvacet lidí bylo zraněno, pět z toho těžce. Nehoda v jednom směru eskalovala i do nárazu několika dalších vozů ve směru protějším, celá dálnice byla několik hodin uzavřena.

bizon_pepa ( 6. října 2014 21:33 )

Chvíli jsem v Německu žil a nedovedu si představit, že by dítě nepřipoutala. Oni mají k předpisům trošku jinej přístup než my. Mě spíš zajímalo, jestli víš proč do těch svodidel vletěla. Je x možností, že za to ani nemohla. Ale brouk Pytlík ví vždycky všechno nejlíp.

bizon_pepa ( 6. října 2014 20:19 )

Vždyť nevíš, co se stalo před tím neštěstím.

Zobrazit celou diskusi