Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dítě (6) vjelo bez helmy na kole do protisměru: Srazilo jej auto!

CHlapec vjel pod kola auta. Bez helmy nebo čehokoli, co by mu mohlo pomoci. Vrtulník ho odvezl do nemocnice MOtol. (Ilustrační foto)
CHlapec vjel pod kola auta. Bez helmy nebo čehokoli, co by mu mohlo pomoci. Vrtulník ho odvezl do nemocnice MOtol. (Ilustrační foto)  (Autor: archiv Blesku, PČR)
Autor: ČTK, tp - 
20. dubna 2014
19:12

Malý kluk vjel na kole pod auto, přičemž utrpěl vážné zranění. Nic se mu ale nemuselo stát, kdyby poblíž byli rodiče nebo měl na sobě alespoň helmu. Což ale neměl, proto ho odvezl vrtulník do nemocnice.

Nehoda se stala v Novém Městě pod Smrkem na silnici mezi rodinnými domy. Nikdo tomu nemohl zabránit. O to horší je situace, že jeho rodiče jej nechali zcela samotného a bez dozoru. Dítě s tržnou ránou na hlavě bylo na místě ošetřeno a vyčkalo se na přílet vrtulníku.

"Šestiletý cyklista vjel do protisměru, kde narazil do osobního vozu," řekl Kmínek, mluvčí PČR. Dítě bylo podle policie bez dozoru a nemělo na hlavě přilbu. "Vrtulník ho transportoval do fakultní nemocnice v Motole," doplnil agentuře ČTK později.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání