Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Janouškovi praská vila za 100 milionů!

Autor: poe - 
5. srpna 2014
05:44

Náklaďák tmelu by potřeboval  kmotr a silniční pirát Roman Janoušek (46) . Stejně jako se rozpadá jeho moc nad metropolí, objevují se trhliny i na jeho stomilionové megavile v Praze-Podolí.

Ke slovu tak přišli mravenečci v montérkách se špachtlí a malířskou štětkou. Zamazávají, co jim síly stačí. Muž, který o sobě kdysi tvrdil, že ovládá minimálně třetinu Prahy, přece nebude žít ve zřícenině!

Janouškův poklidný život na výsluní politické i ekonomické moci je po dopravní nehodě, při níž v opilosti srazil a zranil ženu, ten tam. Za těžké ublížení na zdraví byl nepravomocně odsouzen k třem rokům vězení a pět let by také neměl řídit.

Zda tomu tak ale nakonec skutečně bude, ukáže až Vrchní soud, ke kterému se Janoušek odvolal. „Termín jednání by podle mého odhadu mohl být nařízen v září,“ řekl Blesku mluvčí Jan Fořt s tím, že Janouškův spis už na soud dorazil a v současné době se studuje. A tenhle průšvih zatím nevypadá, že by šel jen tak  zamáznout…

pavolpavol ( 10. listopadu 2014 18:14 )

www.mapacelebrit.cz

salto ( 18. září 2014 13:46 )

To je ale smolař, nejdřív loch, potom mu praská chaloupka, ještě aby mu do třetice ulítly včely

zada ( 6. srpna 2014 08:57 )

a to jste neviděli ještě tu prasárnu co provedl Metrostav na fakultě v pardubicích a jak si tam nahrabal jak nezaplatil spoustě firem .....!!! Jo Metrostav - jejich červenobílé logo(jak tvrdí ti co pro ně dělali) - je krev a slzy dodavatelů, no ale teď už i odběratelů.... Mě by zajímalo, kolika dodavatelům se nedoplatilo (už hodně stavařům známým trikem a úskokem Metrostavu) i na této stavbě!!!!!

tochadda ( 6. srpna 2014 07:52 )

Uteče včas do své chorvatské chatičky v Zadaru...

tochadda ( 6. srpna 2014 07:49 )

Za špinavé peníze špinavá práce....

Zobrazit celou diskusi