Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vila odsouzené Rezešové je na prodej! Podívejte se, v jakém luxusu bydlela

Autor: ljš - 
8. prosince 2014
11:56

Stráví devět let za mřížemi, ale ani pak se domů nevrátí! Odsouzená milionářská dcerka Eva Rezešová je totiž nucena prodat svou luxusní vilu v Košicích.

Rezešová byla maďarským soudem před časem odsouzena za dopravní nehodu, při níž zemřeli čtyři lidé, na devět let do vězení, a tak nemá smysl, aby dům, ve kterém žila jen se svými dcerami, ležel po takovou dobu ladem. Rodina se ho proto rozhodla prodat přes košickou realitní kancelář, která jej na svých stránkách nabízí za 12,5 milionu (450 tisíc eur).

Vila v košické vilové čtvrti Terasy přitom byla pro Rezešovou srdeční záležitostí. Po rozchodu s Erikem Fischerem si ho totiž nechala kompletně předělat podle svých návrhů, aby jí vztah nic nepřipomínalo.

V domě se nachází celkem pět místností, bazén a dvě garáže. V přízemí je prostorná kuchyň, která je propojená s obývákem a oddychovou prosklenou místností s výhledem do zahrady. V zadní části domu je další luxusní obývací místnost. V prvním patře se pak nachází koupelna s masážní vanou a sprchovým koutem, prostorná šatna. Krom toho jsou v poschodí ještě další dvě místnosti, koupelna pro hosty a místnost s masážním stolem a saunou. Kdo ho ale za tak vysokou cenu bude chtít, je otázkou.

jeromeklapka ( 9. prosince 2014 14:22 )

Ty vieš teda pobaviť,vydavateľka Takže v Česku je blahobyt,všetci majú peniaze na nájom a dokonca aj prenájmy...vláda Čechom nič nerozkradla a ani aféry v rozkrádaní nie sú Trúbiš aj na každom slovenskom serveri tie svoje múdra každý deň ohľadne všetkého a všetkých,ani šport ti neni cudzí

setroseuros ( 9. prosince 2014 04:59 )

Z chladneho luxusu do chladneho vezeni! Dum neni nafocen zvenci. Proc asi? A tolik penez za takovou skorabku nevkusu a chladu ?! Uz jen ten pocit, ze je to dum jehoz majitelka ma takovou povest ... Musi tam byt sama zla energie!

pulsar ( 8. prosince 2014 20:09 )

Aspon sa to lahko urdrziava Stale lepsie ako mat v byt milion chu.jovin na ktore pada len prach ako je medzi mnohymi vo zvyku

illyria ( 8. prosince 2014 19:18 )

Všechno je to luxusní, to je vidět, ale prostě to není domov. Je to studené, ostré a neosobní.

w.mojko ( 8. prosince 2014 16:19 )

akurát sa stratila v článku poznámka, že Rezešova podarená dcérenka bola denne naliata alkoholom a ochlastaná riadievala auto. Nebolo jej od dobroty rady, tak nech pyká za zmarenie štyroch ľudských životov. To totiž nebola nešťastná náhoda, ktoré sa za volantom stávajú, to bol nezodpovedný hazard a všeobecné ohrozenie

Zobrazit celou diskusi