Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Milionářskou dcerku Rezešovou v base navštívily dcery: Drásavé scény a pláč!

Autor: šim - 
7. srpna 2014
19:41

Už dva roky sedí milionářská dcera Eva Varholíková Rezešová za způsobení nehody, při níž zemřeli čtyři lidé, v maďarské base. Dva roky je bez svých dvou dcer. Ty ji však nyní do vězení přišly navštívit. V neděli totiž bude mít jejich matka 37. narozeniny. O žádnou oslavu za branami věznice však nešlo, naopak! Spíš než radost prožily všechny obrovské trauma.

Svoje dcery často nevidí dlouhé týdny. Rodina za ní může na návštěvu jen jednou za měsíc. Většinou svou dceru navštěvuje Eva Rezešová st. Nyní však s sebou vzala 15letou Alexandru, kterou má Varholíková s hokejistou Jánem Varholíkem, a šestiletou Ellu, jejímž otcem je Erik Fischer.

Ella se na maminku těšila. Než vešly s babičkou do věznice, před bránou vesele poskakovala a vypadalo to, jako by tancovala. Měla na sobě bílé tričko a sukni, na nohách legíny a balerínky a na tváři bezstarostný úsměv. Naopak hodně nervózní byla před návštěvou starší Alexandra. V černých legínách vynikla její velmi hubená postava, vínová mikina na ní doslova visela. Tvář jako by se stahovala k pláči ještě před tím, než je vpustili dovnitř. Nervózně si prohrabovala vlasy a kousala se do rtů.

Ačkoli se všechny na setkání jistě těšily, návštěva to byla nabitá emocemi. Ani jedna z dcer se neudržela a propukla v pláč. Když pak s babičkou po nějaké chvíli věznici opouštěly, měly všechny uplakané oči. Návštěva musela být těžká i pro samotnou Rezešovou. Ta se totiž rozplakala i několikrát během soudu právě v okamžicích, když byla řeč o jejích dcerách.

camse ( 9. srpna 2014 11:46 )

kurzové sázení, velmi spolehlivé info www.cameso.webnode.cz

dandova ( 8. srpna 2014 14:02 )

Zamáčkla jsem slzu.

dandova ( 8. srpna 2014 14:01 )

tenzmrtodvedle ( 8. srpna 2014 11:07 )

Sebelitost ji jde dobre,nafoukane kur*e.Nad temi 4 mrtvymi a jejich rodinami ale neuronila ani slzu. Doufam,ze v te base chcipne.

wimr ( 8. srpna 2014 09:07 )

prober se z opice troubo vožralej a nehoň si porád buřtika, kdys viděl naposled ženskou????

Zobrazit celou diskusi