Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Přátelé zadržovaného Brita chtěli vyplatit jeho únosce: Teroristé odmítli miliony

Autor: štš - 
17. září 2014
21:20

Víra je pro ně silnější než vůně peněz. Teroristé z Islámského státu odmítli »balík« za propuštění Brita a (47), kterého vězní. Stovky tisíc liber, v přepočtu desítky milionů korun, pro ně prý nic neznamenají.

Henning odjel do Sýrie před loňskými Vánoci. Doma nechal ženu a dvě děti a v zemi sužované občanskou válkou začal rozvážet pomoc uprchlíkům z města al-Dana. Teroristé ho však zajali a ve videu, které nedávno zveřejnili, vyhrožovali jeho zabitím.

Britovi přátelé se proto společně s mnoha dobrovolníky rozhodli vybrat mezi sebou sumu, za kterou by ho vyměnili. Narazili však na nečekaný zádrhel – peníze teroristy nezajímaly!

„Nechtěli jediný cent. Působili, jako by měli jiný plán, co s Alanem udělat,“ naznačuje jeden z mužů, který výkupné nabízel, že Brita možná potká stejný osud jako tři zadržené novináře a humanitární pracovníky ze Západu – od 20. srpna islamisté postupně popravili Jamese Foleyho, Stevena Sotloffa a Davida Hainese.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

alex0800 ( 18. září 2014 07:49 )

Teroristé odmítli peníze, které jim chybí? Zvláštní, že? A nikdo se nad tím nepozastavuje.. . Drazí spoluovčané,.. To je ten brit, kterého "popravili" ve filmovém studiu bez kapky krve..? . Realita je taková, že když se podíváte na zpomalené záběry, tak po pěti přejetích po krku by z brita stříkala krev, ale ve skutečnosti se neobjeví ani kapka.. Stačí porovnat s jinými islámskými popravami a pochopíte, že jde o fake stejně jako v případě druhého "popraveného".. Otázkou, zda nějaký Islámský stát vůbec existuje, či jde zase jen o placenou propagandu pro podporu terorismu USA.. A zmíněný islámský stát mohou opět tvořit žoldáci placení z USA, jako se tak dělo od roku 2001 (jak si CIA shodila WTC a udělala dirku do Pentagonu či pentagramu, který je skutečným symbolem okultních USA) v mnoha zemích, jako záminka ke zničení suverénních států a lynči mnoha demokraticky zvolených mocnářů.. Když zjistíte, jak fungovala Libye za Kaddáfího, pochopíte, že je USA museli zničit, neboť pod "diktaturou milovaného Kaddáfího" se měli lidé lépe než ve "svobodných" USA a mnoha jiných západních zemí. Takové benefity pro občany nenabízí žádná z prozápadních diktatur současnosti včetně EU i oněch totalitních USA. Google: "200 let terorismu USA" a pochopíte, kdo je na světě skutečným teroristou číslo jedna.. Kdo stojí za vraždou několika desítek milionů lidských životů v posledních 100 letech. A kdopak vládne USA? Inu oněch 13 okultních rodin (Rothschild, Rockefeller, Morgan a další) a podle toho se jejich terorista (USA) chová.

kapturek ( 18. září 2014 06:57 )

jenom blbec tam muze jet, navic kdyz ma doma male decka, ted jim muzou poslat akorat jeho hlavu na hrani

Zobrazit celou diskusi