Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bývalá policistka nadýchala 6 promile! Dřív hlídala dálnice, teď se válí po ulicích

Bývalá policistka Markéta
 (Autor: Jiří Čada)
Autor: Jiří Čada - 
12. září 2014
15:40

Neuvěřitelných šest promile alkoholu nadýchala policistům tento týden v Jihlavě jejich bývalá kolegyně. Markéta Š. (39) ještě před časem sloužila na dálničním oddělení na Vysočině. Pak se rozhodla následovat do Prahy svého přítele, teď je zpět v Jihlavě a láme mezi ženami české alkoholové rekordy.

„Na ženu ležící před jednou z jihlavských prodejen, upozornili policisty náhodní svědci,“ informovala Blesk mluvčí policistů Jana Kroutilová. Když pak Markéta dýchla do detekčního přístroje, zprvu policejní hlídka nevěřila svým očím. „Nejdříve jsme ženu museli nechat převézt s tržnou ranou na hlavě na ošetření do jihlavské nemocnice. Pak byla převezena na záchytnou stanici,“ uvedla policejní mluvčí.

„Podle námi zjištěných informací je se svou hladinou alkoholu smutnou rekordmankou v celém Česku,“ zdůraznil mluvčí jihlavské záchytky Martin Málek. „U nás byla zachycena už celkem osmkrát,“ dodal.

Video Mertin Málek - Jan Čada
Video se připravuje ...

„Zkoušela jsem si svatební šaty, trochu jsem se pak napila. To bylo naposled,“ slibovala včera Blesku Markéta, když nám otevřela dveře svého pronajatého bytu. Vdávat se prý chce už v říjnu.

illis ( 13. září 2014 15:17 )

Novomanžel asi bude štěstím bez sebe, taková popularita , v televizi, v novinách .

illis ( 13. září 2014 15:15 )

raskarkapak Také mi stačilo, co o ní bylo ve zprávách, taková ženská by se měla nad sebou zamyslet a ne chlastat, hezčí z chlastu určitě nebude .

illis ( 13. září 2014 15:13 )

Kdo si takovou trosku vezme, alkoholem zmožená, rekordmanka v chlastání . To se ani nedivím, že ji od Policie vykmitli. Kdyby byla normální, tak se od alkoholu drží dál, copak na to asi ženich? Ten musí být štěstím bez sebe, taková popularita, v televizi, v novinách. Pomalu bude populárnější než Pepino Rychtář .

raskarkapak ( 13. září 2014 06:01 )

 Zhebnout by si měl ty!Víš o ní hovno a děláš závěry!Se nejdřív zamysli než něco napíšeš ubožáku!!!

sores ( 12. září 2014 20:55 )

 Obyčejná hnojnice a ne inteligentní žena.Měla zhebnout, škoda že to nebyl metanol.Takové lidi nemají ve slušném společenství co dělat.

Zobrazit celou diskusi