Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tihle jeli v autě smrti, které zabilo policistku: Feťáci i holka měli zákaz řízení!

Autor: simao - 
5. května 2014
22:09

V rychlosti kolem 100 kilometrů v hodině srazili policistku, matku od dvou dětí Petru Z. (†36). Ta těžkým zraněním podlehla po převozu do nemocnice. Jde přitom o tragédii, za kterou stály drogy. Trojice mladých lidí totiž "ujížděla" na pervitinu. Všichni, řidič Josef N., Martin Č. i dívka Nancy, přitom měli zákazy řízení! Nerespektovali je...

Jde o obrovskou tragédii - policistka Petra Z. (†36) zahynula ve službě, když se policie snažila zastavit ujíždějícího Josefa N. Ten dnes skončil ve vazbě. Byla nařízena ze dvou důvodů - aby neutekl a aby nepokračoval v páchání trestné činnosti. Měl totiž soudem nařízený zákaz řízení. Celkem za svou řidičskou dráhu posbíral zákazů již 11! Přesto sedl za volant znovu a zabil ženu, která u policie sloužila 16 let a měla dvě děti... Feťákovi nyní hrozí až 16 let vězení.

Josef N. totiž řídil auto pod vlivem pervitinu. Stejně jako jeho kamarád Martin Č., který dnes také skončil s policejními želízky na rukou. Také on totiž dnes způsobil nehodu pod vlivem pervitinu! Boural v Brandýse nad Labem do dodávky a utekl. Policie si pro něj došla k němu domů. Krimi zprávám FTV Prima dal poté krátký rozhovor. Moc toho ale nenamluvil. Na otázku, zda ví, že také mohl někoho zabít, odpověděl v doprovodu dvou policistů, jen odvětil: "Vím, no..."

V obou případech přitom v autě s těmito feťáky jela i dívka, kterou Prima označily za Nancy. Pracuje prý v domově pro seniory, jinak jde ale také o pořádné kvítko. "Vypadá občas jako zdrogovaná," řekla televizi její známá. Nancy tak však jen nevypadá, i jí sebrali papíry kvůli drogám!

Přesto tito lidé neváhali ani přes problémy s pervitinem a zákazy řízení usednout za volant. Skončilo to obrovskou tragédií. Pohřeb policistky Petry Z., kterou Josef N. srazil při honičce s policií na Mělnicku, bude v pondělí. Kolegové policisté pro ni truchlí. A skládají se na její rodinu.

kuniksicht ( 7. května 2014 02:08 )

jo, jednoznacne.pokud nekdo nezastavi na vyzvu....tak asi ma duvod a to urcite bude dovod protizakoneho jednani.....a tak jej preventivne sejmout pokud nezastavi po varovnych vystrelech......lepe jednoho hajzla hned nez on sejme treba matku s ditetem na prechodu......apropo: mozna az ti nekdo podobny zabije nekoho blizkeho zacnes mit jiny, nez v tuto chvili "humalni" nazor.

leninos ( 6. května 2014 12:49 )

Pracuje prý v domově pro seniory, jinak jde ale také o pořádné kvítko. "Vypadá občas jako zdrogovaná," Inventura v jejich lékárně bude asi zajímavá.....

wilddog ( 6. května 2014 08:35 )

naopak by to mělo být pravidlo střílet po tom kdo úmyslně nezastavil a ujíždí policii, to totiž neudělá normální člověk.. sestřelit ho něž zabije další lidi..

zdrclamrdka ( 6. května 2014 08:19 )

je to jejich hulič a projížděč kaďáků

rudin64 ( 6. května 2014 08:09 )

Ty jsi taky smažka co ?

Zobrazit celou diskusi