Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Feťák (22), který pod vlivem pervitinu zabil policistku: Skončil ve vazbě!

Autor: shp, jad - 
5. května 2014
10:44

Řídil pod vlivem pervitinu, a když ho zastavila policejní kontrola, začal s vozem ujíždět. Při následné honičce srazil na Mělnicku policistku, která poté vážným zraněním podlehla. Feťák Josef N. (22), který připravil dvě děti o mámu, byl nyní umístěn do vazby.

Měl neuvěřitelných 11 zákazů řízení, byl zfetovaný pervitinem, jednou z nejsilnějších drog, ale přesto znovu usedl za volant. Petru Z., matku dvou dětí, to stálo život. Žena pracovala u policie 16 let a mezi kolegy byla oblíbená.

Soud dnes feťáka poslal do vazby. Za usmrcení policistky pod vlivem drog mu hrozí až 16 let za mřížemi. To, co provedl, je neomluvitelné. Jen ať ho ve vazbě sžírají abstinenční příznaky po fetu!

Uživatel tvrdých drog skončil ve vazbě ze dvou důvodů. „Muž by mohl utéct a skrývat se. Zároveň by také mohl pokračovat v trestné činnosti,“ řekla Blesk.cz mluvčí soudu Gabriela Antonie Bartová.

Mladík byl k soudu dopraven policisty v poutech. Svou tvář se snažil skrýt pod kapucí mikiny. Úplně se mu to však nepovedlo a na obličeji mu vynikly boláky, které způsobilo časté užívání tvrdých drog.

Kolegové policistky pro ni založili sbírku. Vytěžené peníze dostanou pozůstalí.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kradousek ( 5. května 2014 18:42 )

Andres mi přijde, že jsi 3,14ča TY

wilddog ( 5. května 2014 17:21 )

tito zfetovaní zoufalci by měli jít sedět na 1-2 roky už po první jízdě se zákazem řízení, za obecné ohrožení. (15let vězení v jeho případě bude stačit- nepředpokládám, že by se dožil konce.)

andreslawicky ( 5. května 2014 16:22 )

Tak z toho asi moc nevysoudí

andreslawicky ( 5. května 2014 16:10 )

Neměla tam p.íča skákat pod auto mohli ho chytit o pár kilometrů dál prostě chtěla dělat hrdinu tak leží v truhle dylina

sores ( 5. května 2014 13:25 )

Ta s..vině zdrogovaná zabila matku dvěma dětem! Tohle by se mělo stát naším zákonodárcům, aby si už konečně uvědomili jak nízká trestnost je v Česku! Ve vyspělých státech se s takovýma nezdržují a jdou sedět doživotí nebo křeslo. Jen cikánské korupční Česko - prodejná d.ěvka má ty nejnižší tresty včetně Janouška.Ten prostě sedět nepůjde.

Zobrazit celou diskusi